Bedrijfsfitness Startweken

Schrijf je tijdens de Bedrijfsfitness Startweken in voor een bedrijfsfitnessabonnement via jouw werkgever en maak kans op mooie prijzen! De actie loopt tot 1 november 2016.

Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Ook dan kun je kans maken! Je hoeft hiervoor uitsluitend een collega te tippen die nog niet deelneemt.

Hoe doe ik mee?

Ga voor jouw inschrijving of voor het tippen van een collega naar www.mijnfitnessplan.nl en log in met de toegangscode van jouw werkgever.

Toegangscode MijnFitnessplan
De benodigde toegangscode vind je op de intranet omgeving van jouw werkgever of vraag deze op bij de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland (0513 - 633 111 of klantenservice@bfnl.nl).

Naar MijnFitnessplan

FAQ's

Waar vind ik de toegangscode voor MijnFitnessplan?

De toegangscode voor MijnFitnessplan kun je doorgaans vinden op intranet bij informatie over arbeidsvoorwaarden>bedrijfsfitness of navragen bij de afdeling P&O/HR van jouw werkgever. Je kunt ook bellen met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland via 0513 - 633 111 (ma. t/m vr. van 08:30 uur tot 17:00 uur) of e-mailen naar .

Wat als ik na 1 november 2016 wil starten met bedrijfsfitnessen?

Je mag ook een eerdere of latere startdatum kiezen bij jouw inschrijving. De inschrijving dient echter vóór 1 november 2016 te zijn ingediend om kans te maken op de prijzen. Heb jij al een privé-abonnement, dan wordt de eerst mogelijke startdatum van jouw bedrijfsfitnessabonnement de eerste van de volgende maand.

Wat houdt de vakantie naar de Algarve in?

Dit is een 5-daagse vakantie voor 2 personen naar de Algarve in Portugal op basis van halfpension. De vakantie zal in overleg genoten worden in de periode april, mei of juni 2017. De reis is inclusief: sportieve activiteiten, boekingskosten, kortlopende reis- en annuleringsverzekering, ruimbagage en calamiteitenfonds. Moment van boeken: november/december 2016.

Wat is een Fitbit Flex Activity Tracker?

De Fitbit Flex helpt je om je korte- en lange termijn gezondheidsdoelen te behalen. Je stelt zelf je doelen in en draagt de Fitbit Flex als armband. Het apparaat registreert je calorieverbruik, work-outs, gelopen afstand, gemaakte stappen en je slaapritme. Synchroniseer hem draadloos met je smartphone of PC om je prestaties te bekijken op de Fitbit App. Zo blijf je op de hoogte van je voortgang en kun je je trainingsprogramma of lifestyle beter afstemmen op je doelen. Het apparaat beschikt tevens over een wekkeralarm en is spatwaterdicht.

Waar kan ik een sapcentrifuge voor gebruiken?

Bij een sapcentrifuge gaat het fruit of de groente door een rasp en wordt het vocht gescheiden van de vezels. Het resultaat is sap en pulp. Doordat het sap geen vezels meer bevat, wordt het snel opgenomen in je bloed. Alle vitamines en mineralen zitten in het sap en die zijn makkelijk op te nemen. Het ontlast je spijsvertering en de sappen zijn een goede manier om te ontgiften. De pulp die overblijft kun je bijvoorbeeld gebruiken voor desserts.

Tot wanneer kan ik deelnemen aan de actie?

De actie is geldig tot 1 november 2016. Bij jouw inschrijving voor een bedrijfsfitnessabonnement kun je aanvinken dat je kans wilt maken op de prijzen. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement, dan kun je tot 1 november 2016 een collega tippen via het hiervoor bestemde formulier. In beide gevallen log je in op www.mijnfitnessplan.nl voor jouw deelname.

Na 1 november 2016 kun je je nog steeds inschrijven voor een bedrijfsfitnessabonnement met belastingvoordeel! Je maakt dan alleen geen kans meer op de prijzen.

Hoeveel voordeel krijg ik op mijn abonnement?

Dit is van een aantal facetten afhankelijk. Onder andere jouw loonbelastingtarief en de reguliere prijs van jouw fitnesscentrum. Gemiddeld genomen heb je 40% voordeel op jouw abonnementsprijs. Log in op www.mijnfitnessplan.nl met de toegangscode van jouw werkgever om een berekening te maken van jouw exacte voordeel!

Weet je jouw toegangscode niet? Vraag dit na bij de afdeling Personeelszaken van jouw werkgever of neem contact op met de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland via 0513 - 633 111 of .

Wat zijn de voorwaarden?

Lees hier de actievoorwaarden.

Hoe doe ik mee aan de Bedrijfsfitness Startweken actie?

1. Heb je nog geen bedrijfsfitnessabonnement? Schrijf je dan voor 1 november 2016 in via www.mijnfitnessplan.nl. Bij jouw inschrijving kun je aanvinken dat je kans wilt maken op de prijzen. De startdatum van jouw abonnement mag ook voor of na 1 november 2016 liggen, zolang jouw inschrijving maar gedurende de Bedrijfsfitness Startweken plaatsvindt.

2. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Log dan in op www.mijnfitnessplan.nl om een collega te kunnen tippen. Je doet dan automatisch mee aan de actie. Doe dit voor 1 november 2016 via het hiervoor bestemde formulier.

Ik heb al een abonnement, kan ik ook meedoen aan de actie?

Ja, dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is een collega te tippen die nog niet deelneemt. Dit kan tot 1 november 2016 via het hiervoor bestemde formulier op www.mijnfitnessplan.nl. Je maakt dan automatisch kans op de prijzen. Indien jouw collega zich inschrijft tijdens de Bedrijfsfitness Startweken dan dingt hij/zij tevens mee naar de prijzen.