Eenvoudige online werkwijze

De administratie rondom het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is heel eenvoudig. Je ontvangt bericht vanuit Bedrijfsfitness Nederland wanneer er een aanmelding voor jouw centrum binnenkomt. In het MijnBFNL portaal staat er een kant-en-klaar factuur voor je klaar voor het betreffende abonnement. Na verzending van de declaratie ontvang je van ons op basis van vooruitbetaling de vergoeding voor het abonnement!

MijnBFNL

Binnen het portaal MijnBFNL beheer je de financiën rondom het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Looptijden en verlengingen vind je hier terug, evenals jouw persoonlijke dienstenaanbod en tarieven. Wijzigt het aanbod? Geef dit eenvoudig en snel aan ons door via MijnBFNL.

Werken met MijnBFNL is gemakkelijk en overzichtelijk, waardoor je met minimale inspanningen veel resultaat haalt uit bedrijfsfitness! Bovendien staat het Klantenservice team voor je klaar voor verdere ondersteuning of persoonlijke afstemming.

  • Met één druk op de knop verwelkom je weer een nieuw lid!

"Deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan betekent voor ons nieuwe klanten die met een fikse korting kunnen sporten en zich misschien anders niet bij ons hadden aangemeld. Het afhandelen van aanmeldingen gaat altijd zeer soepel en vlot zodat klanten snel en zeer goedkoop aan de slag kunnen. Dit wordt weer doorverteld en dat leidt weer tot de bekende mond-tot-mondreclame. "

Dhr. K.J. de Haan
Mobilito, Oosterblokker