Beste BFSW Ambassadeur 2019 | Bedrijfsfitness Nederland

Vol trots presenteren wij...

Gepubliceerd op: 26 november 2019

Palestra Sports Amsterdam: Beste BFSW Ambassadeur 2019!

05-12-2019 Pakjesdag!

Net na de spits zaten we in de auto, vanuit ons Friese dorp Heerenveen op naar onze hoofdstad. Een mooie dag, want vandaag mogen we de prijs uitreiken aan dé beste ambassadeur van de Bedrijfsfitness Startweken 2019. Een bekroning met mooie prijzen, een titel die we nog niet eerder hebben weggegeven! Hoe zal er gereageerd worden?

Uitreiking beste BFSW Ambassadeur 2019
Uitreiking beste BFSW Ambassadeur 2019

Tijdens onze welbekende Bedrijfsfitness Startweken staat heel Nederland in het teken van bedrijfsfitness. In deze periode van 6 weken kon jij kans maken op mooie prijzen, wanneer je je inschreef voor deze gezonde arbeidsvoorwaarde of je je collega/werkgever hebt getipt dat deze arbeidsvoorwaarde er is! Nieuw dit jaar is onze actie voor sportlocaties!

We hebben inmiddels een fit-community opgebouwd van (bijna) 3000 sportlocaties. Een geweldig aanbod verspreid door het hele land. Om één van deze fantastische sportlocaties in de spo(r)tlights te zetten, aangezien ze als geen ander met jou als sporter meedenken én omdat we ons samen inzetten om heel werkend Nederland fit(ter) te krijgen… hebben wij de actie tot Bedrijfsfitness Startweken Ambassadeur 2019 in het leven geroepen.

Voor deze actie konden alleen onze sportlocaties meedoen. Een prijs waarmee zij zichzelf een jaar lang Beste Bedrijfsfitness Startweken Ambassadeur 2019 mogen noemen. We hebben gevraagd of elke  medewerker/eigenaar in onze fit-community op een unieke creatieve wijze wil laten zien hoe er in zijn/haar sportlocatie aandacht wordt geschonken aan onze Bedrijfsfitness Startweken. En wat is er gestreden naar de titel! Bekijk de leukste inzendingen hier..

Er kan er maar één de winnaar zijn...

We kregen enorm veel leuke inzendingen binnen. Hartstikke bedankt voor jullie deelname. Toch kan er maar één de winnaar zijn… Vol trots mag Palestra Sports Amsterdam zichzelf beste Bedrijfsfitness Startweken Ambassadeur 2019 noemen. Een titel waarmee zij aantonen dat ze goed met hun leden meedenken door bedrijfsfitness op hun eigen enthousiaste manier te promoten! Want sporten met korting via je werkgever… dat wil jij toch ook? 

Bekijk de prijsuitreiking!

Eigenaar Hein-Jan Bonnema van Palestra Sports Amsterdam kon de pret niet op toen we belden dan we zijn team wilden komen verrassen met deze titel. Ben jij benieuwd hoe de sportievelingen bij Palestra Sports Amsterdam reageerden toen wij ze kwamen verrassen met mooie prijzen? Hoopvolle gezichten, een enthousiast team, spierballen, confetti en een dromende blik met het oog op de waardecheque voor het teamuitje... Het leverde ons zeker leuke beelden op. Ook mochten we een kijkje nemen in the gym! Kijk je mee naar de prijsuitreiking?

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.

We wijzen je op onze privacyverklaring.