Bedrijfsfitness Startweken 2019 | Bedrijfsfitness Nederland

Artikel

Gepubliceerd op: 17 juni 2019

Maak kans op mooie prijzen tijdens de #BFSW2019

We tellen weer af naar de jaarlijkse Bedrijfsfitness Startweken actie! Een moment waar door ons team en onze relaties erg naartoe geleefd wordt. Samen zoveel mogelijk mensen aan het sporten krijgen. Een ambitieus en gezond doel! 

Wat zijn de Bedrijfsfitness Startweken?

Tijdens de Bedrijfsfitness Startweken (BFSW) staat heel Nederland 6 weken lang in het teken van bedrijfsfitness. Dit jaar vindt alweer de vierde editie van deze landelijke actie plaats. In deze periode geven we mooie prijzen weg, waaronder de grote klapper… dé stedentrip naar een stad naar keuze! 

Voor wie zijn de Bedrijfsfitness Startweken interessant? Nou, voor iedereen eigenlijk. 

- Twijfel jij over het starten van jouw bedrijfsfitnessabonnement? Nu niet meer! Door je tijdens deze actieperiode aan te melden voor de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever maak jij kans op mooie prijzen én sport je voortaan extra voordelig!

- Biedt jouw werkgever nog geen bedrijfsfitness aan? Niet getreurd! Ook jij komt in aanmerking komen door je werkgever te tippen. Wie weet kan jij dan in de toekomst ook bedrijfsfitnessen!

- Heb jij je onlangs aangemeld voor bedrijfsfitness en loop je nu voor je gevoel een mooie kans mis? Door je collega te tippen maak jij alsnog kans én geef je misschien jouw collega dat laatste duwtje in de rug. 

- Ben jij als HR medewerker verantwoordelijk voor vitaliteit op de werkvloer? Met de Bedrijfsfitness Startweken heb jij een goede aanleiding om bedrijfsfitness weer extra te promoten!

- Zoek jij als sportschoolhouder naar manieren om nieuwe leden te werven? Via bedrijfsfitness sporten mensen voortaan extra voordelig bij jou!

Zoveel te winnen

Tijdens de BFSW2019 is er ontzettend veel te winnen! Natuurlijk de fantastische prijzen die we beschikbaar stellen. Maar zie vooral ook jouw eigen geluk als een mooie beloning. Want middels jouw sportabonnement win je zoveel meer. Sporten biedt jou een uitlaatklep, geeft je de mogelijkheid om je sportieve doelen te verwezenlijken draagt bij aan een goed gevoel. Je bent energieker, creatiever en stressbestendiger. Hierdoor maak jij niet alleen flinke stappen op de loopband maar óók op de werkvloer! Een gezonde zaak!

Meedoen aan bedrijfsfitness

Je aanmelden voor bedrijfsfitness is heel simpel. Volg het stappenplan hieronder:

1. Log in op MijnFitnessplan met de code van jouw werkgever.
2. Vind de perfecte match door te kiezen uit een van onze 2800 (!) sportlocaties.
3. Vul jouw gegevens in, bekijk je voordeel en meld je aan.

Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Check het hier

Aftellen naar de #BFSW2019

De Bedrijfsfitness Startweken barsten los op 23 september 2019. Vanaf dan vind je op MijnFitnessplan en op de BFSW actiepagina alle links om direct deel te nemen! 

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.

We wijzen je op onze privacyverklaring.