Meedoen aan de Bedrijfsfitness Startweken

Meedoen aan de actie kan op verschillende manieren. Belangrijk is om te weten of jouw werkgever al dan niet is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Klik op wat voor jou van toepassing is.

Mijn werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Hoe doe ik mee?

Je kunt via www.mijnfitnessplan.nl meedoen aan de actie door je direct in te schrijven (als je nog geen bedrijfsfitnessabonnement hebt) of een collega te tippen (als je al wel een bedrijfsfitnessabonnement hebt). Lees hieronder meer.

1) Ik heb nog geen bedrijfsfitnessabonnement
Schrijf jij je tijdens de Bedrijfsfitness Startweken actie in voor een bedrijfsfitnessabonnement, dan maak je automatisch kans op de prijzen. Inschrijven kan via www.mijnfitnessplan.nl met de toegangscode van jouw werkgever. Je kiest zelf een startdatum. Dit mag ook een datum na 1 november 2018 zijn, zolang jouw inschrijving maar tijdens de actieperiode plaatsvindt. Heb je op dit moment al een privé abonnement en wil je deze overzetten naar een bedrijfsfitnessabonnement? Maak dan gebruik van de handige Overstapservice in MijnFitnessplan! Weet je jouw toegangscode niet? Bel ons (0513 - 633 111) of stuur een mailtje naar . Je kunt ook op het intranet van jouw werkgever kijken bij de informatie over bedrijfsfitness.

2) Ik heb al een bedrijfsfitnessabonnement
Heel goed! Ook jou willen we de kans niet onthouden om een prijs te winnen. Gedurende de Bedrijfsfitness Startweken kun jij een collega tippen die nog niet deelneemt aan de bedrijfsfitnessregeling. Jouw verzonden tip is al voldoende om mee te dingen naar de prijzen. Natuurlijk hopen we dat jouw collega zich ook gaat inschrijven! Tijdens de Bedrijfsfitness Startweken is er een speciaal tipformulier beschikbaar op www.mijnfitnessplan.nl. Log in met de toegangscode van jouw organisatie. Weet je jouw toegangscode niet? Bel ons (0513 - 633 111) of stuur een mailtje naar . Je kunt ook op het intranet van jouw werkgever kijken bij de informatie over bedrijfsfitness.

Mijn werkgever is nog niet aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Hoe doe ik mee?

Tip jouw werkgever tijdens de Bedrijfsfitness Startweken over onze kosteloze dienstverlening en maak kans op de prijzen. Je verplicht jouw werkgever tot niets, maar wijst hem/haar op de mogelijkheden van een bedrijfsfitnessregeling via Bedrijfsfitness Nederland.

Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland?
Vul dit formulier in en wij laten het je weten.