De prijswinnaars zijn bekend!

Gepubliceerd op 1 december 2016

Deelnemers aan de Bedrijfsfitness Startweken hoeven niet langer in spanning te zitten: de winnaars zijn bekend! De hoofdprijs is gevallen bij: Evides Waterbedrijf! Kijk voor alle prijswinnaars op www.bedrijfsfitnessstartweken.nl. In totaal mochten wij 16 medewerkers vanuit verschillende bedrijven belonen voor hun sportieve gedrag. Een geslaagde afsluiting van de Bedrijfsfitness Startweken 2016!

Uitreiking hoofdprijs bij Evides Waterbedrijf

Op 29 november 2016 werd Jolanda Klous verrast tijdens haar werkdag. Zij is uit de loting gekomen als gelukkige winnares van de sportieve zonvakantie naar de Algarve! Jolanda neemt al enige tijd deel aan de bedrijfsfitnessregeling. Doordat zij tijdens de Bedrijfsfitness Startweken haar collega heeft getipt over deze bedrijfsfitnessregeling, maakte zij kans om één van de prijzen te winnen. Dit bleek de hoofdprijs te zijn!

Samen met HR was het uitreikingsmoment goed voorbereid. Ook de aankondiging voor op intranet stond klaar, zodat het nieuws naderhand direct met collega's gedeeld kon worden. In een volle kantine mochten we haar vervolgens overvallen om het mooie nieuws te vertellen. Alle aanwezigen konden meegenieten van het feestelijke moment en dat maakte de uitreiking extra bijzonder.

Van harte gefeliciteerd, Jolanda!
Van harte gefeliciteerd, Jolanda!