MijnFitnessplan vernieuwd

Gepubliceerd op 10 januari 2017

MijnFitnessplan is de website waar medewerkers inloggen voor de bedrijfsfitnessregeling van hun werkgever. Met ingang van 2017 is dit klantportaal vernieuwd! Het aanbod van de ruim 2.200 fitnesslocaties en 10.000 verschillende abonnementsvormen is nu nog overzichtelijker. Ook is het fiscale voordeel direct zichtbaar en helpt de nieuwe overstapservice medewerkers bij het wijzigen van een privé lidmaatschap naar een voordelig bedrijfsfitnessabonnement.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde voor elke branche

Sinds de komst van de WKR is de wens naar een bedrijfsfitnessregeling met budgetbeheer mogelijkheden sterk toegenomen. MijnFitnessplan ondersteunt hierin en biedt bijvoorbeeld de optie voor een zogeheten 'fiscaal plafond' per abonnement.

Ook branchespecifiek heeft het Nationaal Bedrijfsfitness Plan al aan verschillende nieuwe behoeftes en werkwijzen voldaan. Zo hanteren wij voor Gemeentes en Provincies een bedrijfsfitnessregeling speciaal gericht op de invoering van het Individueel Keuze Budget (IKB). Voor Ministeries en andere Rijksoverheidsinstellingen bijvoorbeeld is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aangepast aan IKAP.

Nieuwsgierig geworden? Log in op www.mijnfitnessplan.nl met de toegangscode van uw organisatie. Nog geen toegangscode of nog geen bedrijfsfitnessregeling? Wij zijn bereikbaar via 0513 – 633 111 of voor aanvullende informatie.