Over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

Aansluiting bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan betekent dat ook jouw sportlocatie onderdeel uitmaakt van de bedrijfsfitnessregeling van veel toonaangevende werkgevers in Nederland. Het aanzienlijke belastingvoordeel voor medewerkers staat garant voor extra leden! Aansluiting bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is voor jouw centrum geheel kosteloos en vraagt geen investeringen. Pas op het moment dat we nieuwe leden bij je aanmelden, sta je een kleine provisie aan ons af.

Bereik een nieuwe doelgroep

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kunnen werknemers via hun werkgever met aanzienlijk belastingvoordeel (gemiddeld 40%) bij jou komen sporten. Jouw centrum verzorgt de fitnessfaciliteiten en deskundige begeleiding, Bedrijfsfitness Nederland betaalt de abonnementsvergoeding en regelt de verdere afhandeling met de werkgever. Op deze manier bereik je eenvoudigweg een geheel nieuwe doelgroep!

Meer potentieel en minder verloop

De prijs blijkt voor veel consumenten de belangrijkste reden om niet te gaan fitnessen. Wellicht speel je hierop in door kortingen weg te geven. Door deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan profiteer je niet alleen van kansen op de zakelijke markt, jouw potentiële doelgroep groeit daarnaast ook doordat het aanzienlijke belastingvoordeel een drempel wegneemt. Eenmaal aan het sporten zorgt het financiële voordeel eveneens voor minder verloop.

Rekenvoorbeeld belastingvoordeel

Een gemiddeld fitnessabonnement kost 35 euro per maand. Deelnemers aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan betalen het abonnementsgeld vaak middels brutosalaris, soms betaalt de werkgever ook een deel mee. Dit maakt dat zij voor hetzelfde abonnement plusminus 40 tot 50% minder betalen! Een uitzonderlijk en doorlopend voordeel waar ook jij van kunt profiteren!

"Het voordeel van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor ons, is dat leden extra voordeel hebben en langer bij ons blijven."

Dhr. M. den Exter Blokland
Sport Center Spear, Best