Over Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland is een zakelijk dienstverlener die, als onafhankelijk bedrijfsfitness intermediair, het Nationaal Bedrijfsfitness Plan verzorgt voor organisaties door heel Nederland.

Met deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde kan iedere werkgever zijn medewerkers gemakkelijk bedrijfsfitness aanbieden met aanzienlijk belastingvoordeel. Zo sport een deelnemer al snel 40% tot 50% goedkoper bij een fitnesscentrum naar keuze uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Visie

Bedrijfsfitness Nederland is opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in bedrijfsfitness. Doel van de organisatie is om als toonaangevende bedrijfsfitnessintermediair te zorgen voor een gezonde sport- en werkcultuur binnen bedrijven en instellingen in Nederland.

"Wij bieden onze klanten de zekerheid van een kostenneutrale bedrijfsfitnessregeling met zorg en aandacht voor de klant en haar werknemers. Hierbij nemen we de complete uitvoering kosteloos en zorgeloos uit handen."

De bedrijfsfitnessregeling in het kort

In het Nationaal Bedrijfsfitness Plan staan maximale keuzevrijheid en optimaal fiscaal voordeel centraal. Met ruim 2.000 aangesloten fitnesscentra faciliteert Bedrijfsfitness Nederland het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Het voordeel voor medewerkers komt tot stand door de fiscale uitruil van de abonnementskosten, al dan niet in combinatie met een (kostenneutrale) werkgeversbijdrage.

Door het geavanceerde online portaal 'MijnBFNL' is de uitvoering voor de werkgever makkelijk beheersbaar en overzichtelijk. De Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland is het aanspreekpunt bij vragen en verzorgt de abonnementsregistratie en financiële administratie op maat.