Over Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland is een zakelijk dienstverlener die, als onafhankelijk bedrijfsfitness intermediair, het Nationaal Bedrijfsfitness Plan verzorgt voor organisaties door heel Nederland.

Met deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde kan iedere werkgever zijn medewerkers gemakkelijk bedrijfsfitness aanbieden met aanzienlijk belastingvoordeel. Zo sport een deelnemer al snel 40% tot 50% goedkoper bij een fitnesscentrum naar keuze uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Visie

Bedrijfsfitness Nederland is opgericht in 2007 en inmiddels uitgegroeid tot marktleider in bedrijfsfitness. Doel van de organisatie is om als toonaangevende bedrijfsfitnessintermediair te zorgen voor een gezonde sport- en werkcultuur binnen bedrijven en instellingen in Nederland.

"Wij bieden onze klanten de zekerheid van een kostenneutrale bedrijfsfitnessregeling met zorg en aandacht voor de klant en haar werknemers. Hierbij nemen we de complete uitvoering kosteloos en zorgeloos uit handen."

Meer weten? Lees hier een interview met Jacco Borger en Klaas Hamstra, eigenaren Bedrijfsfitness Nederland.

De bedrijfsfitnessregeling in het kort

Met ruim 2.500 aangesloten fitnesscentra faciliteert Bedrijfsfitness Nederland het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Het voordeel voor medewerkers komt tot stand door de fiscale uitruil van de abonnementskosten, al dan niet in combinatie met een (kostenneutrale) werkgeversbijdrage. De uitvoering nemen wij kosteloos uit handen.

Klanten van Bedrijfsfitness Nederland krijgen een persoonlijk bedrijfsfitnessportaal. Medewerkers lezen hier alles over het belastingvoordeel, maken hun keuze uit de deelnemende fitnesscentra en schrijven zich online in. De werkgever ontvangt alle aanvragen in het MijnBFNL portaal en stuurt ze met één druk op de knop door naar de Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland. Ook de aanvulling op de arbeidsovereenkomst wordt automatisch geregeld.

De Klantenservice verzorgt de administratieve en financiële afhandeling richting het fitnesscentrum en uw Financiële Afdeling/Salarisadministratie. Ook staat het Klantenservice team klaar voor alle vragen van medewerkers.

Kosteloos investeren in vitaliteit was nog nooit zo eenvoudig. Wij ondersteunen tevens met promotiemateriaal. Zo hoeft een werkgever alleen nog het goede nieuws nog te brengen!