Over de Bedrijfsfitness Startweken

Bedrijfsftitness Startweken
  • Eerstvolgende actie: september/oktober 2018

De Bedrijfsfitness Startweken zijn een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Ieder jaar in september en oktober zijn er mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers aan bedrijfsfitness.

Hoe werkt de actie?

Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan zal jouw werkgever je op de Bedrijfsfitness Startweken wijzen zodra deze weer start. Heb jij op dat moment al een bedrijfsfitnessabonnement? Dan kun je een collega tippen om kans te maken op de prijzen. Heb jij op dat moment nog geen bedrijfsfitnessabonnement? Schrijf je dan in tijdens de actieperiode en je maakt automatisch kans!

Wat is bedrijfsfitness?

Via Bedrijfsfitness Nederland kan jij met veel voordeel fitnessen bij één van de ruim 2.000 aangesloten fitnesslocaties. Jouw werkgever speelt hierin een belangrijke rol. Het voordeel ontstaat veelal doordat jij jouw fitnessabonnement mag laten verrekenen met jouw brutosalaris. Hierdoor is het percentage korting dat je krijgt even groot als het percentage belasting dat je afdraagt over jouw loon. Veelal is dit 40%. In sommige gevallen krijg je ook nog een bijdrage vanuit jouw werkgever. Zo wordt fitness wel heel voordelig! Deelnemen aan bedrijfsfitness kan het gehele jaar door. Wist je dat bedrijfsfitness niet alleen maar individuele kracht- en conditietraining is? Je kunt ook kiezen voor groepslessen, small group training of personal training. Naast fitnesscentra kun je ook terecht bij sommige zwembaden, yoga studio's en crossfitboxen.
Meer informatie over Bedrijfsfitness Nederland vind je op www.bedrijfsfitnessnederland.nl.

Kan ik sporten met korting?

Ben je benieuwd of jouw werkgever ook is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Check het dan snel op www.sportenmetkorting.nl.

Mis de actie niet

Je kunt je gedurende het hele jaar inschrijven voor onze Bedrijfsfitness Startweken nieuwsbrief. Je krijgt dan een mailtje zodra de actie in september 2018 weer van start gaat.