Prijzenpakket

We geven fantastische prijzen weg tijdens de Bedrijfsfitness Startweken! Allemaal hebben ze te maken met voeding, ontspanning, mindset of sport. We wensen je veel succes en een beetje geluk!

Hoofdprijs: stedentrip in Europa

1x een stedentrip in Europa (2 pers)

Waar zou jij wel een paar dagen lekker willen ontspannen? En wat ga je doen? Rustig door historische stadjes slenteren, een boek lezen bij het zwembad of hiken in de sneeuw... Aan jou de keuze! Win jij de hoofdprijs, dan krijg je een waardebon t.w.v. € 750,00 waarmee je zelf jouw ideale stedentrip mag plannen, hoe leuk is dat! De prijswinnares van vorig jaar heeft gekozen voor Finkenberg in Oostenrijk.

Tweede prijs - Fitbit Activity tracker

2x een Fitbit Activity Tracker

De Fitbit houdt je de hele dag door op de hoogte van je activiteiten. Of je nu aan het werk bent of in de sportschool staat. Op het scherm lees je af hoeveel stappen je hebt gezet en wat je hartslag is. Daarnaast analyseert de tracker je calorieverbruik, slaapritme en de afstand die je loopt. Op de bijbehorende Fitbit app analyseer je alle gegevens. Zit je op je werk al iets te lang achter je bureau? De Fitbit geeft je een seintje als je even een stukje moet lopen. De tracker geeft daarnaast ook aan wanneer je even je rust moet pakken door middel van het geven van ademoefeningen.

Derde prijs - Sapcentrifuge

3x een sapcentrifuge

Als je er eenmaal aan gewend bent dan is 'ie niet meer uit je keuken weg te denken. Een sapcentrifuge haalt razendsnel sap uit groenten en fruit. Vooral groenten en fruit met een hoog vochtgehalte zijn geschikt voor een sapcentrifuge. Zo maak je bijvoorbeeld gemakkelijk zelf appelsap, perensap, granaatappelsap, tomatensap, wortelsap, bietensap, of komkommersap. Probeer eens een sap-ontbijt in plaats van een koffie-ontbijt!

Vierde prijs - Sportief shoppen

4x een waardebon voor sportief shoppen

Wie wil deze prijs niet winnen? Wat extra shoptegoed is altijd welkom. Met deze waardebon van € 50,00 mag jij zelf jouw sportgarderobe aanvullen! Bijvoorbeeld met die mooie nieuwe tight, de schoenen die je anders net iets te duur vond of accessoires als een hartslagmeter. Onder meer te besteden bij Sport 2000, Avanti sport en Run2Day.

Vijfde prijs - Wake up light

5x een wake up light

Ontwaak makkelijker en energieker met een wake up light. Licht en geluid worden gecombineerd zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt. Je kamer vult zich met een geel zonnig licht. Doordat het licht geleidelijk toeneemt in sterkte, word je op een geleidelijke manier gewekt. Wil je toch niet direct uit bed nadat het alarm is afgegaan? Met de snoozeknop kun je het geluid herhalen. 's Avonds gebruik je je wake up light als bedlamp, zodat je nog even een paar bladzijden uit je favoriete boek kunt lezen.

Zesde prijs - Mind Gym

10x het boek Mind Gym

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. Door wetenschappelijke inzichten af te wisselen met praktische oefeningen en dankzij de vele mooie anekdotes, rake citaten en interessante weetjes zal dit boek zelfs de meest nuchtere lezers onder ons aanspreken.