Tips voor promotie

Wanneer je eenmaal bent aangesloten bij het netwerk van Bedrijfsfitness Nederland is het belangrijk om dit zo goed mogelijk uit te dragen. Jouw (potentiële) sporters willen immers weten dat zij bij jou terecht kunnen voor een fitnessabonnement met belastingvoordeel. Via MijnBFNL kun je kosteloos promotiemateriaal bestellen:

  • Posters
  • Flyers
  • Banners (voor website en social media)
  • Narrowcasting

Sporten met korting

Medewerkers komen in aanmerking voor korting op hun abonnement wanneer én hun sportcentrum is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland én hun werkgever. Van dit eerste zijn zij inmiddels op de hoogte doordat jij dit goed kenbaar maakt met o.a. posters, flyers en een websitevermelding. Weet een werknemer niet zeker of zijn werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kan hij dit checken via www.sportenmetkorting.nl.

Bedrijfsfitness Startweken

Eenmaal per jaar organiseert Bedrijfsfitness Nederland een landelijke bedrijfsfitnessactie: de Bedrijfsfitness Startweken. Deze actie loopt van half september tot eind oktober. Medewerkers die zich tijdens deze periode inschrijven voor bedrijfsfitness maken kans op mooie prijzen. Ook medewerkers die al bedrijfsfitnessen kunnen meedoen aan de actie door een collega te tippen die nog niet deelneemt. Nog nooit eerder hebben zoveel werkgevers gelijktijdig aandacht besteed aan bedrijfsfitness. Door jouw deelname aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan profiteer je hiervan mee! In aanloop naar de actie ontvang je van Bedrijfsfitness Nederland nieuwsberichten en promotiemateriaal.

Promotie door werkgevers

Ook de werkgevers hebben een belangrijke rol in het actief promoten van bedrijfsfitness. Bedrijfsfitness Nederland ondersteunt hen hierbij en komt met ideeën en gratis promotiemateriaal. Medewerkers worden geënthousiasmeerd en geïnformeerd door collega’s en leidinggevenden. Deze vorm van promotie is zeer effectief en in sterke mate bepalend voor het succes van een bedrijfsfitnessregeling. 

Je profiteert dus eigenlijk dubbelop! Geen extra investeringen in promotie of speciale kortingsacties én direct resultaat!