Over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

"Bedrijfsfitness mogelijk maken voor heel werkend Nederland", vanuit die visie is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan ontwikkeld. Een unieke arbeidsvoorwaarde voor alle werkgevers in Nederland. 

De rol van Bedrijfsfitness Nederland als onafhankelijke intermediair is om bedrijfsfitness fiscaalvoordelig mogelijk te maken voor werkgevers en werknemers in Nederland. Wij ondersteunen u bij het aanbieden van een fiscaalvoordelige bedrijfsfitnessregeling, waarbij uw medewerkers zelf kiezen bij welk fitnescentrum zij met belastingvoordeel willen fitnessen.

Wat zijn voor u de voordelen?

  1. Grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland: ruim 2.000 centra!
  2. Belastingvoordeel voor uw medewerkers én uw organisatie, op basis van uw WKR forfait
  3. Gelijke voorwaarden voor alle deelnemers, ongeacht keuze fitnesscentrum;
  4. Klantenservice voor administratie, financiële afhandeling en vragen;
  5. Doorlopende aandacht voor promotie en uw doel met deze bedrijfsfitnessregeling;
  6. Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is kosteloos!

Bedrijfsfitness Nederland

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Als onafhankelijke intermediair richten wij ons op het doorlopend ondersteunen van een werkgever op gebied van bedrijfsfitness. Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan faciliteert u een bedrijfsfitnessregeling met veel zorg en aandacht voor de uitvoering, zonder dat u er zelf veel werk van heeft.

De abonnementenadministratie en financiële afhandeling verzorgt het Klantenservice team voor u. Zo houdt u meer tijd over voor promotie: u hoeft alleen nog het goede nieuws te brengen!