Promotie en acties

Een bedrijfsfitnessregeling wordt pas een succes wanneer er voldoende aandacht is voor het bekendmaken én bekend houden ervan. Daarom delen wij ook onze kennis en ervaring rondom het promoten van bedrijfsfitness en geven wij je handige tips.

Persoonlijke promotie

Bedrijfsfitness Nederland levert jou promotiemateriaal aan, waarbij wij kunnen aansluiten bij jouw interval van communiceren. Ook zijn wij graag aanwezig bij vitaliteitsdagen of dragen wij ideeën aan wanneer je bedrijfsfitness wilt promoten tijdens speciale gelegenheden (borrels, teamoverleg, presentaties of andere personeelsbijeenkomsten). Samen met jou evalueren we de voortgang en zorgen wij dat bedrijfsfitness doorlopend onder de aandacht blijft.

Je kunt denken aan: promotie op locatie, nieuwsbrieven, posters/flyers, intranet, een informatiebrief voor in het welkomstpakket (nieuwe medewerkers), social media, verlotingen, artikel personeelsblad, interviews, tijdelijke acties of het initiëren van een speelse competitie tussen afdelingen/vestigingen.

Bedrijfsfitness Startweken actie

Eenmaal per jaar in september/oktober organiseren wij de Bedrijfsfitness Startweken actie. Deze landelijke actie geldt voor alle klanten van Bedrijfsfitness Nederland en biedt medewerkers extra voordelen naast het doorlopende belastingvoordeel.

Gedurende de Bedrijfsfitness Startweken maken zowel medewerkers die zich inschrijven als medewerkers die al meedoen kans op het winnen van mooie prijzen. Voor jou een hele leuke manier om jouw medewerkers nog meer voordelen te bieden.

Lees meer over deze actie op www.bedrijfsfitnessstartweken.nl.