Rekenvoorbeeld

Een veelgebruikte methode is om bedrijfsfitness volgens het cafetariamodel te aan te bieden. Dit betekent dat je belast loon ruilt voor een onbelast bedrijfsfitnessabonnement. Medewerkers hebben hierdoor gemiddeld 40% belastingvoordeel op de reguliere tarieven.

Uitruil met brutosalaris

Je bepaalt met welke bruto bronnen medewerkers hun abonnementsgeld mogen uitruilen. De meest eenvoudige manier is om het abonnementsgeld te verrekenen met het bruto maandloon. Echter wellicht hebben jouw collega's ook verlofuren die zij mogen inzetten, of bijvoorbeeld eindejaarsuitkering of vakantiegeld. Op basis van de factuur van Bedrijfsfitness Nederland start de verrekening in het salaris.

Doordat je het abonnementsgeld verrekent met brutosalaris, bespaar je als werkgever op de afdracht van sociale werkgeverslasten. Hierdoor is het mogelijk om kostenneutraal 5 euro per medewerker, per maand mee te betalen aan het abonnement. Zo loopt het voordeel voor medewerkers al snel op tot gemiddeld 50% korting!

Bepaal uw optimale fitnessregeling Bepaal zelf uw optimale regeling!

45000,00
7020,00
6000,00
1020,00 per jaar

Dit rekenvoorbeeld dient ter indicatie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. 

Overige invullingen

Wilt je niet de vrije ruimte benutten voor jouw bedrijfsfitnessregeling, maar heb je een vitaliteits- of individueel keuzebudget? Ook hiervoor kennen wij invullingen. Dankzij onze kosteloze dienstverlening komt al het budget direct ten goede van jouw medewerkers. 

Vul het contactformulier in voor meer informatie of bel 0513 - 633 111.