Ruim 2.500 sportlocaties

Met meer dan 2.500 fitnesslocaties faciliteert Bedrijfsfitness Nederland het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Naast de keuze in fitnesslocaties kunnen jouw medewerkers zelf kiezen wanneer en hoe vaak zij willen fitnessen.

Ervaringscijfers leren dat mensen het liefst in de eigen woonplaats willen fitnessen. Dankzij de ruim 2.500 sportlocaties die zijn aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan kun je aan deze behoefte voldoen! Gemiddeld woont de fitnessklant niet verder dan vier kilometer van het centrum. De helft hiervan zelfs in een straal van twee kilometer!

Korting op het abonnement

Met een bedrijfsfitnessregeling bied je medewerkers voordeel op de reguliere tarieven. Dit voordeel komt tot stand door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage of een combinatie van beide. Gemiddeld is het belastingvoordeel 40%. In combinatie met een werkgeversbijdrage van bijvoorbeeld 5 euro per maand loopt dit al snel op tot gemiddeld 50% korting!

Van CrossFit tot Yoga

Het sportaanbod is erg divers en medewerkers hebben doorlopend belastingvoordeel op het abonnement. Het aanbod loopt uiteen van basic locaties tot premium locaties en van individuele lessen tot (outdoor) groepslessen. Zo is er voor ieder wat wils!

Beginnende of ervaren sporter
Naast de 'gewone' kracht- en conditietraining kan men ook kiezen voor bijvoorbeeld spinning, yoga, steps, pilates, zwemmen, body pump, small group training, medische fitness of fysio fitness en vele andere fitnessvormen! Dit maakt bedrijfsfitness meer en meer divers. Bedrijfsfitness is daarmee zowel geschikt voor beginnende sporters als ervaren sporters en mensen die herstellende zijn van bijvoorbeeld een blessure of operatie. Bedrijfsfitness is tevens geschikt voor mensen die fitness als extra sport naast hun hoofdsport willen beoefenen of voor degenen die alleen in het najaar en de winter binnen willen sporten.  

Gelijke voorwaarden

Voor alle deelnemende sportlocaties geldt dat er professionele begeleiding aanwezig is en er een persoonlijke intake wordt afgenomen om verantwoord van start te kunnen met bedrijfsfitness. Dankzij Bedrijfsfitness Nederland als tussenpersoon kun je alle medewerkers dezelfde voorwaarden bieden als het gaat om opzeggen, wijzigingen of opschorten van een abonnement. Ongeacht bij welke locatie zij sporten.