Waar werknemers sporten met korting | Bedrijfsfitness Nederland

Over het bedrijfsfitnessnetwerk

Bedrijfsfitness Nederland heeft een enorm netwerk van aangesloten sportlocaties. Zo is er altijd van alles te kiezen in de omgeving voor je medewerkers. Op de kaart zie je welke locaties, sporten en abonnementsvormen er in de buurt van jouw bedrijf zijn.

Bewezen succesformule

Samen met ons sportnetwerk streven we ernaar om heel werkend Nederland fit te krijgen. Vitaliteitsmanagement staat bij werkgevers steeds hoger op de agenda. Daar zijn we blij om. Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. 

Met een netwerk van 3000+ sportlocaties bieden we een mooi sportaanbod met diverse mogelijkheden.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde

Een regeling via het Nationaal Bedrijfsfitnessplan is een gunstige secundaire arbeidsvoorwaarde voor werknemers: hun personeel sport met gemiddeld 40% korting en de organisatie krijgt er zonder verdere investering gezonde, fittere werknemers voor terug. Voor alle partijen is deelnemen aan het Nationaal Bedrijfsfitnessplan dus laagdrempelig en aantrekkelijk. 

Contact opnemen

Binnen een straal van 2 km

Op de kaart zie je welke sportscholen er in de buurt van jouw bedrijf zijn gevestigd. Maar wist je dat de meeste mensen een sportschool kiezen binnen een straal van 2 kilometer van hun woonadres? Een groot netwerk is dus een echte must voor jouw bedrijfsfitnessregeling. 

Naast de 'gewone' kracht- en conditietraining biedt het netwerk meer dan genoeg sportieve diversiteit. Bijvoorbeeld spinning, yoga, steps, pilates, zwemmen, body pump, small group training, fysio fitness en vele andere fitnessvormen!

Korting op bedrijfsfitness

Sportscholen rekenen de reguliere tarieven voor bedrijfsfitness. Hoeveel korting jouw medewerkers krijgen, heb je zelf in de hand! In veel gevallen verrekenen werkgevers het fitnessabonnement met bruto maandloon. Zo realiseer je al snel 40% belastingvoordeel. Maar er zijn meer opties: bijvoorbeeld een werkgeversbijdrage. Of een combinatie van beide. Lees meer over het creëren van korting. Of maak een afspraak met ons voor advies. 

Afspraak plannen

Bedrijfsfitness Nederland - Bedrijfsfitnessnetwerk.png

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen?


Meer informatie