Werkgevers aan het woord

"Wij werken sinds 2012 met Bedrijfsfitness Nederland. Tot grote tevredenheid. BFNL regelt de zaken goed (via hun website). Als werkgever heb ik er weinig omkijken naar. Eventuele problemen worden snel en vriendelijk opgelost. Wij gebruiken met name ons intranet om te communiceren over het fitnessaanbod. Daar hebben we een vaste pagina voor, die onder meer doorlinkt naar de beveiligde omgeving van BFNL.

BFNL heeft regelmatig acties, die wij tijdelijk publiceren op de nieuwspagina. Enkele maanden terug is BFNL weer bij ons op bezoek geweest. Ze staan dan met een stand in het bedrijfsrestaurant tijdens de middagpauze. Dat wordt gewaardeerd, want daarna is er altijd een toename in het aantal aanmeldingen. BFNL komt regelmatig zelf met initiatieven, maar denkt ook 'op aanvraag' met ons mee. "

Derek Wanrooij
Adviseur Werk en Gezondheid, Provincie Gelderland

"BAM (Techniek) gelooft dat bevlogen werknemers meer energie uit het werk halen. Een goede gezondheid draagt hieraan bij. Door de samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland wordt medewerkers de mogelijkheid geboden om met belastingvoordeel te sporten en daarmee te werken aan hun eigen gezondheid. Bedrijfsfitness Nederland biedt zowel proactief als reactief een perfecte service aan haar klant. Ik kan Bedrijfsfitness Nederland van harte aanbevelen! "

Kim Obdam
P&O Coördinator, BAM Techniek

"Met deze korting op bedrijfsfitness verlagen we de drempel om te gaan fitnessen. Een prima stimulans om onze medewerkers op een positieve manier met hun gezondheid bezig te laten zijn. "

Mieke Renckens
Coördinator Arbeidsvoorwaarden, Zorgpartners Friesland

"Onze medewerkers betalen het fitnessabonnement met brutoloon. Waar iemand normaal bijvoorbeeld € 50 per maand zou moeten betalen om te sporten, kan dit nu voor € 30! "

Mieke Renckens
Coördinator Arbeidsvoorwaarden, Zorgpartners Friesland

"In het kader van het streven naar efficiëntie is het kosteloos uitbesteden van een fitnessregeling eigenlijk een logische keuze. "

Jan de Jong
Arbocoördinator, Regiopolitie Groningen

"Wij zijn erg blij met Bedrijfsfitness Nederland. Het biedt onze werknemers de kans om met belastingvoordeel te gaan sporten en de begeleiding vanuit Bedrijfsfitness Nederland is ook heel erg goed. Ze nemen veel werk uit handen en voor vragen zijn ze altijd te bereiken. Ook ik kan Bedrijfsfitness Nederland aanbevelen! "

Shannon van Kooten
HR Medewerker, Peterson Support Organisation B.V.

"Bedrijfsfitness Nederland biedt met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan de mogelijkheid om de administratie rondom bedrijfsfitness kosteloos uit handen te nemen. Naast het compleet kosteloze karakter is de serviceverlening vanuit Bedrijfsfitness Nederland niet alleen vakkundig, maar ook snel en zeer klantvriendelijk. Ik beveel Bedrijfsfitness Nederland dan ook met plezier aan. "

Marie Madeleine Ophorst
P&O Adviseur, Hoge Raad der Nederlanden

"ZuidOostZorg wil de uitstraling hebben van een gezonde organisatie. De mogelijkheid om te sporten/bewegen moet daarom worden gestimuleerd. Bedrijfsfitness Nederland ondersteunt in diverse opzichten activiteiten om mensen aan het sporten te krijgen. Ik ben daarom ook zeer content met de initiatieven van Bedrijfsfitness Nederland. "

Piet van der Harst
P&O Adviseur, ZuidOostZorg