Sporten met korting bij 3500 locaties | Bedrijfsfitness Nederland

Sporten met korting bij ruim 3500 locaties

Bedrijfsfitness Nederland heeft een enorm netwerk van aangesloten sportlocaties. Zo is er altijd van alles te kiezen. Op de kaart zie je welke sporten en abonnementsvormen er in de buurt van jouw bedrijf of woonplaats zijn. Zo kan je zelf kiezen uit ruim 3000 locaties waar jij met korting kunt sporten.  

Bewezen succesformule

Waarom zoveel sportscholen zich aangesloten hebben bij Bedrijfsfitness Nederland? Omdat het een bewezen succesformule is. Werknemers die meedoen aan een bedrijfsfitnessregeling sporten met gemiddeld 40 procent belastingvoordeel en dat vertaalt zich in meer leden. Het is bovendien gratis om deel te nemen aan het netwerk: je betaalt als sportlocatie alleen een kleine provisie wanneer wij een nieuw lid bij je aanmelden. Bedrijfsfitness Nederland betaalt de abonnementsvergoeding en regelt de verdere afhandeling met de werkgever.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde

Een regeling via het Nationaal Bedrijfsfitnessplan is een gunstige secundaire arbeidsvoorwaarde voor jou: je  sport met gemiddeld 40% korting en jouw organisatie krijgt er zonder verdere investering gezonde, fittere werknemers voor terug. Voor alle partijen is deelnemen aan het Nationaal Bedrijfsfitnessplan dus laagdrempelig en aantrekkelijk. 

Aanmelden

Dichtbij huis

Op de kaart zie je welke sportscholen er in de buurt van jouw huis zijn. De meeste mensen kiezen een sportschool binnen een straal van 2 kilometer van hun woonadres. Dankzij het grote bedrijfsfitnessnetwerk heb jij genoeg te kiezen!

Naast de 'gewone' kracht- en conditietraining biedt het netwerk meer dan genoeg sportieve diversiteit. Bijvoorbeeld spinning, yoga, steps, pilates, zwemmen, body pump, small group training, fysio fitness en vele andere fitnessvormen!

Korting op jouw abonnement

Sportscholen rekenen de reguliere tarieven voor bedrijfsfitness. Hoeveel korting jij hierop krijgt, hangt van de afspraken met jouw werkgever af. In veel gevallen verrekenen werkgevers het fitnessabonnement met bruto maandloon. Zo profiteer je van belastingvoordeel van gemiddeld 40%! Maar er zijn meer opties: bijvoorbeeld een werkgeversbijdrage. Of een combinatie van beide. Maak hieronder alvast een voorbeeld berekening.

Aanmelden

Boksen

Kies waar

jij wilt sporten