Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Startweken

Volgende editie: september/oktober 2020

De trotse winnaars van 2019

Over de actie

Ieder jaar in september en oktober staat 6 werkend Nederland in het teken van bedrijfsfitness en verloten we mooie prijzen. De hoofdprijs is een stedentrip naar keuze voor 2 personen! Daarnaast verloten we nog veel meer mooie prijzen. 

Hoe kon je meedoen? Door je tijdens de actieperiode in te schrijven via voor een bedrijfsfitnessabonnement, óf jouw collega of werkgever te tippen. De actie is momenteel gesloten, maar niet getreurd. Volgend jaar kan je gewoon weer meedoen! Niets missen? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse inspiratiemail.
0

prijzen

0

weken lang

0

sportlocaties

Bedrijfsfitness Startweken - Maak kans op mooie prijzen.jpg

Doe mee en win

Als jouw organisatie is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan informeert je werkgever jou zodra de actie start. Je kan je dan inschrijven of een collega tippen via MijnFitnessplan.

Is jouw organisatie nog niet aangesloten? Tip dan je werkgever en maak ook kans op de prijzen.

Weet je niet zeker of jouw werkgever meedoet, check het dan hier.

Bedrijfsfitness Startweken - Maak kans op mooie prijzen.jpg

2800+ sportlocaties

Ja kan via bedrijfsfitness uit meer sporten kiezen dan je waarschijnlijk denkt! Natuurlijk is er traditionele fitness. Je werkt individueel volgens een schema of met een personal coach aan jouw doelen, of volgt een van de groepslessen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan: Fysiofitness, Spinning, CrossFit, Yoga, Pilates, Bootcamp, Zwemmen, Aquarobics, Kickboksen, Sh'bam en meer!

Kijk goed naar het aanbod van de sportscholen en de lessen die ze er geven. Natuurlijk kan je eerst altijd een proefles volgen!

Bekijk locaties

Bedrijfsfitness Startweken - Maak kans op mooie prijzen.jpg

Sporten met korting

Hoeveel korting je krijgt en wat het abonnementenaanbod is, zie je op MijnFitnessplan. Gemiddeld is dit 40%, afhankelijk van de afspraken die we met jouw werkgever hebben gemaakt. Weet je niet zeker of jouw werkgever meedoet, of weet je de inlogcode niet? Vul dan de werkgevercheck in. 

MijnFitnessplan Werkgevercheck

Mis niks en volg ook onze socials

Doet mijn werkgever mee?

Check direct of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. 
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Kan jij wel wat gezonde inspiratie gebruiken? Meld je dan aan voor onze maandelijkse inspiratiemail!