Het zijn de Bedrijfsfitness Startweken!

Heb jij gezonde doelen voor 2024? Dan is dit is hét moment om in beweging te komen! Van 1 februari t/m 31 maart zijn het namelijk de Bedrijfsfitness Startweken. Meld jij je aan voor bedrijfsfitness tijdens de actieperiode óf tip jij je collega of werkgever? Dan bemachtig je een lot waarmee je kans maakt op één van de 35 fantastische prijzen, waaronder een citytrip met een totale waarde van €750,-!

Zo werkt het

Zo werkt het

Doe de werkgevercheck

Check of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland met de werkgevercheck. Je ontvangt binnen enkele seconden je antwoord per mail.

Is jouw werkgever aangesloten? Meld je dan tijdens de actieperiode aan voor bedrijfsfitness via MijnFitnessplan en maak kans op één van de 35 prijzen.

Doe de werkgevercheck

Verstuur een tip

Biedt jouw werkgever nog geen bedrijfsfitness aan via Bedrijfsfitness Nederland? Tip dan je werkgever over bedrijfsfitness en maak kans op één van de 35 fantastische prijzen.

Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Tip dan je collega via MijnFitnessplan! Met jouw tip doe je mee aan de Bedrijfsfitness Startweken.

Tip je werkgever

Het prijzenpakket

werkgevercheck

Check direct of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Gebruik jouw zakelijke mailadres. Is jouw werkgever aangesloten, dan ontvang je een inlogcode voor MijnFitnessplan. Is jouw werkgever niet aangesloten, dan kan je vrijblijvend jouw werkgever tippen.  

Wat past bij jou?

Sporten bij één locatie

Met meer dan 4.000 sportlocaties in ons netwerk, zit er altijd wel wat bij jou in de buurt! Je hebt keuze uit veel soorten sporten. Van fitness, CrossFit, en Personal Training tot bootcamp, yoga en pilates. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter. 

Flexibel sporten

Dé sportvorm anno nu: met 1 abonnement toegang tot 600+ Workit locaties! Met Workit ben jij verzekerd van flexibiliteit. Het abonnement is maandelijks opzegbaar én je mag het de eerste maand gratis uitproberen!

Thuis aan de slag

Sport jij het liefst thuis of in het park? Kies dan voor een bedrijfsfitnessabonnement met online lessen. Onder begeleiding van een professionele coach leer jij hoe jij de oefeningen het beste uitvoert. We hebben diverse online sportaanbieders in ons netwerk.

Winnaars 2023

Veelgestelde vragen

Ik wil graag na de actieperiode sporten via bedrijfsfitness. Kan ik meedoen?
Ja, dat kan zeker. Het maakt niet uit dat jouw abonnement pas na 31 maart 2024 start. Zolang jij je tijdens de actieperiode aanmeldt, én akkoord gaat met de actievoorwaarden, doe je mee aan de actie.
Ik heb al een bedrijfsfitnessabonnement via BFNL. Kan ik meedoen?
Ja, dat kan door collega's te tippen over bedrijfsfitness. Dit doe je via het dashboard in MijnFitnessplan. Jouw tip is voldoende om kans te maken op een prijs. Let wel op dat je akkoord gaat met de actievoorwaarden.
Mijn werkgever is niet aangesloten. Kan ik meedoen?
Yes, iedereen kan meedoen! Wanneer jouw werkgever niet is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, kan je jouw werkgever tippen over bedrijfsfitness. Met jouw tip doe je automatisch mee aan de Bedrijfsfitness Startweken.
Moet ik een actiecode invullen om mee te doen? Zo ja, waar?
Nee, je hoeft geen actiecode in te vullen. Met jouw aanmelding doe je mee aan de actie. Tip je een collega via MijnFitnessplan? Ook dan heb je geen actiecode nodig.
Krijg ik een bevestiging dat ik deelneem aan de actie?
Ja, je ontvangt een bevestiging per mail.
Waar kan ik mijn lotnummer terugvinden?
Je vindt jouw lotnummer terug in de bevestiging die we je sturen per mail.
Als ik een collega tip, moet hij/zij dan lid worden?
Nee, jouw collega is niet verplicht om lid te worden. Met jouw tip inspireer je jouw collega in beweging te komen met gebruik van de bedrijfsfitnessregeling. Jouw tip is voldoende om kans te maken op een prijs.
Wanneer worden de prijswinnaars bekend gemaakt?
De prijswinnaars worden in april 2024 bekend gemaakt op startweken.nl en via de social kanalen van Bedrijfsfitness Nederland. 
Hoe word ik op de hoogte gesteld als ik een prijs win?
Je wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door jouw werkgever of door Bedrijfsfitness Nederland.