Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

De Bedrijfsfitness Startweken zijn los!!!

Van 1 februari tot en met 31 maart 2023 staat heel werkend Nederland in het teken van bedrijfsfitness. Meld jij je tijdens deze periode aan voor bedrijfsfitness of tip jij je collega? Dan bemachtig jij een lot voor de loterij!!! Met jouw lot maak jij kans op een van de 25 fantastische prijzen, waaronder dé hoofdprijs: een citytrip t.w.v. €500,- én €250,- zakgeld. Wacht niet langer, doe mee!

Meedoen Prijzenpakket

Dit zijn dé prijzen:

Zo doe je mee aan de actie

Kom sporten met korting

Meld je tijdens de actieperiode aan voor bedrijfsfitness op MijnFitnessplan met de inlogcode van je werkgever. Met meer dan 3500+ sportaanbieders in ons netwerk, vind jij altijd een geschikte sportlocatie die bij jou past!

Weet je niet zeker of jouw werkgever bedrijfsfitness aanbiedt? Doe dan vrijblijvend de werkgevercheck. Je ontvangt binnen enkele seconden je antwoord per mail!

Meld je aan Doe de werkgevercheck

Of... Verstuur een tip!

Biedt je werkgever nog geen bedrijfsfitness aan via BFNL? Goed nieuws, ook jij kan meedoen aan de actie! Tip je werkgever tijdens de actieperiode over deze gezonde arbeidsvoorwaarde. Met het versturen van jouw tip maak je automatisch kans op een van de geweldige prijzen van de Bedrijfsfitness Startweken.

Ben jij al lekker aan het sporten met bedrijfsfitness? Tip dan je collega op deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde. Met jouw tip speel jij mee met de loterij!

Tip je werkgever Tip je collega

Doet mijn werkgever mee?

Check direct of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. 
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Winnaars voorgaande edities

Uitreiking hoofdprijs vorige edities

Nieuwsgierig hoe de hoofdprijswinnaars verrast werden? 

Check it out!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Vragen? Wij helpen je graag