Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Startweken

Deze actie is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland, waarbij ieder jaar in september/oktober prijzen verloten onder alle deelnemers aan de Bedrijfsfitness Startweken. Je doet mee via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Sporten met korting én kans maken op mooie prijzen... Wie wil dat nou niet?

De volgende actieperiode start in september 2019. 

Hoe werkt de actie? Prijswinnaars

Bedrijfsfitness Startweken weer een groot succes

Afgelopen september/oktober organiseerden we weer de Bedrijfsfitness Startweken actie. Een landelijke actie waarbij we fantastische prijzen verloten onder alle deelnemers aan bedrijfsfitness. Ruim 6.000 mensen hebben deelgenomen, door zich in te schrijven voor een bedrijfsfitnessabonnement óf een collega te tippen als ze al deelnamen. 


Bekijk video van de hoofdprijs uitreiking bij Livio

Fotogalerij prijswinnaars 2018

Bedrijfsfitness Nederland - HR

Deelnemen aan de actie

Als jouw organisatie is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan informeert je werkgever jou zodra de actie start. Heb je nog geen bedrijfsfitnessabonnement en schrijf je je tijdens de actie in, dan doe je automatisch mee. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Dan kun je een collega tippen om zo ook kans te maken op de prijzen. Deelnemen aan de Bedrijfsfitness Startweken kan door tijdens de actieperiode in te loggen op de MijnFitnessplan.

Bedrijfsfitness Nederland - HR

Van CrossFit tot Yoga

Ja kan via bedrijfsfitness uit meer sporten kiezen dan je waarschijnlijk denkt! Natuurlijk is er traditionele fitness. Je werkt individueel volgens een schema of met een personal coach aan jouw doelen, of volgt een van de groepslessen. Heb je last (gehad) van een blessure of ben je herstellende van een ziekte, dan is fysiofitness wellicht meer geschikt voor jou. Houd je van korte, maar zeer intensieve trainingen? Denk dan aan spinning of meld je aan bij een crossfitbox. Het kan ook zijn dat jij juist een goede combinatie van inspanning en ontspanning vindt in yoga of pilates. Liefhebbers van buitensporten kunnen kijken of de sportcentra in hun buurt ook bootcamp lessen geven, of looptrainingenZwem je liever een aantal baantjes of lijkt aquarobics je wel wat, kijk dan eens tussen de zwembaden. Houd je meer van vechtsporten zoals kickboksen of danssporten zoals zumba of sh'bam? Kijk goed naar het aanbod tussen de diverse groepslessen van de sportscholen. Wellicht ontdek je nog nieuwe sporten of probeer je ze allemaal. Meld je aan voor een proefles en ontdek wat je leuk vindt.

Bedrijfsfitness Nederland - HR

Jouw bedrijfsfitnessabonnement

Een bedrijfsfitnessabonnement is een abonnement met (belasting)voordeel en sluit je af via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bedrijfsfitness Nederland is de partij die de bedrijfsfitnessregeling voor heel veel organisaties in Nederland verzorgt. Een bedrijfsfitnessabonnement heeft een looptijd van 6 of 12 maanden en wordt automatisch verlengd. Je kan na een eerste verlenging altijd weer maandelijks opzeggen. Je kiest zelf waar je wilt sporten. Via Bedrijfsfitness Nederland heb je de keuze uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. 

Het financiële voordeel op jouw abonnement is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Vaak mag je je abonnement laten verrekenen met brutosalaris. Hierdoor betaal je geen loonbelasting over jouw abonnement en profiteer je van gemiddeld 40% belastingvoordeel. Het kan ook zijn dat jouw werkgever een deel meebetaalt aan jouw abonnement. Gemiddeld genomen hebben de meeste bedrijfsfitnessers 40-50% korting op de reguliere tarieven van een sportlocatie.