Sporten Werkt.

Sporten Werkt actiemaand

Yes! Het is de Sporten Werkt actiemaand! Tijd om beweging te komen. Meld jij je aan voor bedrijfsfitness in de maand oktober met de actiecode SPORTENWERKT23 of een unieke code die je hebt ontvangen van jouw collega? Dan ontvang je een exclusieve rugtas! Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Tip jouw collega's en maak ook kans op dit sportieve cadeau!

Aanmelden Collega tippen

Zo doe je mee

Aanmelden voor bedrijfsfitness

Meld je tijdens de actieperiode aan voor bedrijfsfitness met de actiecode SPORTENWERK23 of een unieke code die je hebt ontvangen van een collega. Wordt jouw aanmelding goedgekeurd door jouw werkgever? Dan krijg je een sportieve Sporten Werkt rugtas cadeau!

Weet je niet zeker of jouw werkgever bedrijfsfitness aanbiedt of weet je de toegangscode niet? Doe de check! Je ontvangt binnen enkele seconden de uitkomst per mail!

Meld je aan

Werkgever of collega tippen

Biedt je werkgever nog geen bedrijfsfitness aan via Bedrijfsfitness Nederland? Goed nieuws, ook jij kan meedoen aan de actie! Tip jij je werkgever tijdens de actieperiode over Bedrijfsfitness Nederland? Dan maak je kans op een Basic-Fit HOME jaarabonnement!

Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Tip dan je collega via MijnBFNL. Meld een collega zich aan met jouw unieke code? Dan krijg je een sportieve Sporten Werkt tas cadeau!

Tip je werkgever

Check of jouw werkgever bedrijfsfitness aanbiedt

Vul jouw werkmailadres in, dan controleren we of jouw werkgever een bedrijfsfitnessregeling bij ons heeft. Je ontvangt direct een e-mail met de uitkomst. Is jouw werkgever aangesloten, dan ontvang je de toegangscode. Is jouw werkgever (nog) niet aangesloten, dan kan je vrijblijvend jouw werkgever tippen.  

Wat past bij jou?

Vaste Sportschool

Kies uit 3.500+ locaties

Met meer dan 3.500 sportlocaties in ons netwerk, zit er altijd wel wat bij jou in de buurt! Je hebt bovendien keuze uit een breed scala aan sporten. Van fitness, CrossFit, en Personal Training studio’s tot buitensportlocaties en yoga- en pilatesstudio’s. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter. Kortom, voor ieder wat wils!

Workit

Varieer met Workit

Dé sportvorm anno nu: met 1 abonnement toegang tot 500+ Workit locaties! Met Workit ben jij verzekerd van flexibiliteit. Het abonnement is maandelijks opzegbaar én je mag het de eerste maand gratis uitproberen! Tijdens de Sporten Werkt actiemaand ontvang je bovendien een maand gratis sporten voor jouw sportbuddy!

Online Sportaanbod

Volg online lessen

Sport jij het liefst thuis, of in het park? Kies dan voor een bedrijfsfitnessabonnement met online lessen, zodat jij kan sporten waar én wanneer je maar wilt. Onder begeleiding van een professionele coach leer jij hoe jij de oefeningen het beste uitvoert. We hebben verschillende online sportaanbieders in ons netwerk. Wat past bij jou?

Werken aan je doel en het gelukkige gevoel

Sporten Werkt. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Door regelmatig te sporten voel je je niet alleen fitter, je bent ook stressbestendiger, werkt aan een sterker immuunsysteem en bent daardoor minder vaak ziek! Sportende mensen blijken gelukkiger en dat gunnen we iedereen!

Sporten Werkt is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Bij Bedrijfsfitness Nederland hebben we een gezonde missie: heel werkend Nederland aan het sporten krijgen! Hiervoor werken wij samen met heel veel werkgevers en sportlocaties door het hele land. Biedt jouw werkgever bedrijfsfitness aan? Dan kan je met een aantrekkelijke korting sporten bij jouw favoriete sportlocatie!

Meer over Bedrijfsfitness Nederland

#sportenwerkt