Sporten Werkt.

Werken aan je doel en het gelukkige gevoel

Sporten Werkt. Zowel op fysiek als mentaal vlak. Door regelmatig te sporten voel je je niet alleen fitter, je bent ook stressbestendiger, werkt aan een sterker immuunsysteem en bent daardoor minder vaak ziek! Sportende mensen blijken gelukkiger en dat gunnen we iedereen! Sportenwerkt.nl is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland. Je vindt hier artikelen over de voordelen van bewegen en kan checken of jouw werkgever bedrijfsfitness aanbiedt.

Bekijk artikelen Doe de werkgevercheck

Check of jouw werkgever bedrijfsfitness aanbiedt

Vul jouw zakelijke e-mailadres in, dan controleren we of jouw werkgever een bedrijfsfitnessregeling bij ons heeft. Je ontvangt direct een e-mail met de uitkomst. Is jouw werkgever aangesloten, dan ontvang je de toegangscode. Is jouw werkgever (nog) niet aangesloten, dan kan je vrijblijvend jouw werkgever tippen.  

Wat past bij jou?

Vaste Sportschool

Kies uit 4.000+ locaties

Met meer dan 4.000 sportlocaties in ons netwerk, zit er altijd wel wat bij jou in de buurt! Je hebt bovendien keuze uit een breed scala aan sporten. Van fitness, CrossFit, en Personal Training studio’s tot buitensportlocaties en yoga- en pilatesstudio’s. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter. Kortom, voor ieder wat wils!

Workit

Varieer met Workit

Dé sportvorm anno nu: met 1 abonnement toegang tot 500+ Workit locaties! Met Workit ben jij verzekerd van flexibiliteit. Het abonnement is maandelijks opzegbaar én je mag het de eerste maand gratis uitproberen!

Online Sportaanbod

Volg online lessen

Sport jij het liefst thuis, of in het park? Kies dan voor een bedrijfsfitnessabonnement met online lessen, zodat jij kan sporten waar én wanneer je maar wilt. Onder begeleiding van een professionele coach leer jij hoe jij de oefeningen het beste uitvoert. We hebben verschillende online sportaanbieders in ons netwerk. Wat past bij jou?

Over Bedrijfsfitness Nederland

Bij Bedrijfsfitness Nederland hebben we een gezonde missie: heel werkend Nederland aan het sporten krijgen! Hiervoor werken wij samen met heel veel werkgevers en sportlocaties door het hele land. Biedt jouw werkgever bedrijfsfitness aan? Dan kan je met een aantrekkelijke korting sporten bij jouw favoriete sportlocatie!

Meer over Bedrijfsfitness Nederland

#sportenwerkt