Bedrijfsfitness Startweken: doe mee en win!

  • Win een stedentrip naar keuze t.w.v. € 750,00
  • Of een van de 24 overige prijzen. Bekijk ze hier!
  • Actie loopt tot 1 nov 2018

Meedoen

Over de actie

Deze actie is een initiatief van Bedrijfsfitness Nederland, waarbij we prijzen verloten onder alle deelnemers aan de Bedrijfsfitness Startweken. Wegens het succes van de afgelopen 2 jaren hebben we ditmaal méér prijzen zodat we nog meer sportieve medewerkers kunnen verrassen! Je doet mee via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Heeft jouw werkgever nog geen bedrijfsfitness? Dan kan je een tip sturen. Veel sportplezier en wie weet ben jij dit jaar een van de gelukkigen!

Hoe werkt de actie?

Als jouw organisatie is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan informeert je werkgever jou zodra de actie start. Heb je nog geen bedrijfsfitnessabonnement en schrijf je je tijdens de actie in, dan doe je automatisch mee. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Dan kun je een collega tippen om zo ook kans te maken op de prijzen. Deelnemen aan de Bedrijfsfitness Startweken kan door in te loggen op de MijnFitnessplan.

Wat is bedrijfsfitness?

Bedrijfsfitness maakt het mogelijk dat jij via jouw werkgever heel voordelig kunt sporten. Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan vind je op intranet of bij HR meer informatie over de bedrijfsfitnessregeling.

Je kiest uit ruim 2.500 aangesloten sportlocaties waar jij met voordeel wilt sporten in eigen tijd. En nog belangrijker: wélke sport je wilt doen. Kies een sport die bij jou past. Dat kan een sport zijn die jou uitdaagt of juist een sport die ter aanvulling dient voor jouw primaire sport. Zo kan je veel baat hebben bij een wekelijkse pilates les als jij jouw PR op de 10km hardlopen wilt verbeteren. Bedrijfsfitness is voor iedereen geschikt en is op elk gewenst niveau te beoefenen. Juist ook als je een beginnende sporter bent. Het netwerk loopt uiteen van budget locaties tot multifunctionele locaties en van yoga tot crossfit.

Het voordeel op jouw abonnement ontstaat door belastingvoordeel en/of een bijdrage van jouw werkgever. Gemiddeld genomen heb je dankzij bedrijfsfitness 40-50% voordeel t.o.v. de reguliere tarieven. Kan je de informatie van jouw werkgever niet vinden? Neem dan contact met ons op via 0513 - 633 111 of .

Waar kan ik sporten?

Je kan sporten bij een van de ruim 2.500 aangesloten sportlocaties door heel Nederland. Bekijk het netwerk hier. Kies bijvoorbeeld een locatie vlakbij je huis of bij je werk. Het aanbod bestaat o.a. uit fitnesscentra, yoga studio's, crossfit boxen, fysiocentra, zwembaden, en meer.

Doet mijn werkgever mee?

Twijfel je of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, neem dan contact met ons op. Je bereikt ons via 0513 - 633 111 of stuur een e-mail naar . Als je werkgever is aangesloten dan ontvang je van ons inloggegevens voor de MijnFitnessplan pagina van jouw werkgever. Is jouw werkgever niet aangesloten, dan ontvang je een linkje om jouw werkgever te tippen zodat je alsnog kunt deelnemen aan de actie.

Welke sporten kan ik doen?

Ja kan via bedrijfsfitness uit meer sporten kiezen dan je waarschijnlijk denkt! Natuurlijk is er traditionele fitness. Je werkt individueel volgens een schema of met een personal coach aan jouw doelen, of volgt een van de groepslessen. Heb je last (gehad) van een blessure of ben je herstellende van een ziekte, dan is fysiofitness wellicht meer geschikt voor jou. Houd je van korte, maar zeer intensieve trainingen? Denk dan aan spinning of meld je aan bij een crossfitbox. Het kan ook zijn dat jij juist een goede combinatie van inspanning en ontspanning vindt in yoga of pilates. Liefhebbers van buitensporten kunnen kijken of de sportcentra in hun buurt ook bootcamp lessen geven, of looptrainingen. Zwem je liever een aantal baantjes of lijkt aquarobics je wel wat, kijk dan eens tussen de zwembaden. Houd je meer van vechtsporten zoals kickboksen of danssporten zoals zumba of sh'bam? Kijk goed naar het aanbod tussen de diverse groepslessen van de sportscholen. Wellicht ontdek je nog nieuwe sporten of probeer je ze allemaal. Meld je aan voor een proefles en ontdek wat je leuk vindt.

Wat voor abonnement sluit ik af?

Een bedrijfsfitnessabonnement is een abonnement met (belasting)voordeel en sluit je af via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bedrijfsfitness Nederland is de partij die de bedrijfsfitnessregeling voor heel veel organisaties in Nederland verzorgt. Een bedrijfsfitnessabonnement heeft een looptijd van 6 of 12 maanden en wordt automatisch verlengd. Je kan na een eerste verlenging altijd weer maandelijks opzeggen. Je kiest zelf waar je wilt sporten. Via Bedrijfsfitness Nederland heb je de keuze uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. 

Het financiële voordeel op jouw abonnement is afhankelijk van de afspraken met jouw werkgever. Vaak mag je je abonnement laten verrekenen met brutosalaris. Hierdoor betaal je geen loonbelasting over jouw abonnement en profiteer je van gemiddeld 40% belastingvoordeel. Het kan ook zijn dat jouw werkgever een deel meebetaalt aan jouw abonnement. Gemiddeld genomen hebben de meeste bedrijfsfitnessers 40-50% korting op de reguliere tarieven van een sportlocatie.