Prijzen Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

Maak kans op mooie prijzen

Maak kans op een citytrip t.w.v. €750,- of een van de andere prijzen die allemaal te maken hebben met sport, voeding, lifestyle en gezondheid. Er worden maar liefst 25 prijzen (!!!) verloot. We wensen je veel succes en een beetje geluk! Waar hoop jij op?

1x Citytrip t.w.v. €500,- +zakgeld!!

Maak kans op een citytrip t.w.v. 500 euro!!! Of je nou liever lekker geniet van de Italiaanse Riviera, wilt uitwaaien in de Nederlandse duinen óf een sportieve city trip op het oog hebt... Jij bepaalt! 

Wie weet komen we jou binnenkort verrassen met deze fantastische prijs. Je krijgt zélfs 250 euro zakgeld cadeau!!! Grijp je kans en doe mee aan de actie.

Terug naar de actiepagina

Bedrijfsfitness Startweken Prijzen Hoofdprijs

2x Draadloze oordopjes

Je favoriete playlist in je oren tijdens je sportsessie? Misschien win jij wel deze handige Sony LinkBuds t.w.v. €168,99!! Ideaal om tijdens focusmomenten gebruik te maken van de noise cancelling opties, waarvoor omgevingsgeluid wordt gedempt. Wanneer je start met praten, pauzeert de muziek en wordt omgevingsgeluid versterkt.

Ready to work-out? Misschien gaat deze gadget voortaan met je mee!

Bedrijfsfitness Startweken Prijzen Oordopjes

3x Fitbit activity tracker

In één oogopslag je activiteiten bijhouden? Dat kan met de Fitbit Luxe mét oplader t.w.v. € 123,99!! Met deze eyecatcher houd jij al je dagelijkse activiteiten bij zoals je stappen, verbrande calorieën en je hartslag. Met de hartslagmeting berekent de tracker ook je stressbeheersingsscore. Is je score te laag? Dan doe je ademhalingsoefeningen of mindfulnessoefeningen. Perfect om jouw stresslevel naar beneden te brengen.

Krijg inzicht in jouw gezondheid met deze fijne activity tracker!

Bedrijfsfitness Startweken Prijzen Activity Tracker

4x een Nutribullet juicer

Voor of na het sporten zin in een gezonde vitamineboost? Deze blender is ideaal om jouw smoothies mee te bereiden. Met 900 watt en 24.000 rotaties per minuut, maal je naast zachte ingrediënten als groenten en fruit, ook blokjes ijs, zaden of andere hardere ingrediënten fijn. De roestvrijstalen messen zorgen ervoor dat onderhoud weinig moeite kost.

Misschien bemachtig jij deze fantastische Nutribullet PRO Exclusive t.w.v. €99,99!!!

Bedrijfsfitness Startweken Prijzen Juicer

5x boek 'Nu of nooit' van Dai Carter

Dai Carter deelt hoe belangrijk het is om mentaal krachtig te zijn, vooral in het dagelijks leven. Hij heeft zijn ervaring gedeeld na 13 jaar dienen bij de Koninklijke Landmacht, waarvan de laatste 10 jaar bij het Korps Commandotroepen. Het is zijn persoonlijke missie om zijn verhaal te delen met iedereen die zijn of haar mentale kracht wil versterken.

Bouw aan je mentale kracht met de levenslessen van een commando speciale operaties

Bedrijfsfitness Startweken Prijzen Boek

10x een Sportief shoppen bon t.w.v. €25,-

Met de Sportief Shoppen cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau kan jij los! De waardebon van 25 euro besteed je zelf naar keuze bij een van de aangesloten sportwinkels. Misschien heb je wel een nieuwe sportoutfit nodig, ga jij liever voor een hartslagmeter om je resultaten te verbeteren óf kies jij voor een nieuwe set tennisballen. 

Hét sportcadeau wat altijd goed is. Jij besluit wat je wint. En het mooie is, deze sportbon is 2 jaar geldig bij alle aangesloten winkels en webshops na uitgifte.

Sportief Shoppen Bon BFSW

Als eerste op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom de Bedrijfsfitness Startweken én maandelijks gezonde inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Ja, inspireer mij!

We wijzen je op onze privacyverklaring.