Prijzen Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

Maak kans op mooie prijzen

Maak kans op een jaar lang gratis sporten, of een van de andere prijzen die allemaal te maken hebben met sport, voeding, lifestyle en gezondheid. Er worden maar liefst 26 prijzen (!!!) verloot. We wensen je veel succes en een beetje geluk! Waar hoop jij op?

1x Citytrip t.w.v. €500,-

Maak kans op een citytrip t.w.v. 500 euro!!! Of je nou liever lekker geniet van de Italiaanse Riviera, wilt uitwaaien in de Nederlandse duinen óf een sportieve city trip op het oog hebt... Jij bepaalt! 

Wie weet komen we jou binnenkort verrassen met deze fantastische prijs. Grijp je kans en doe mee aan de actie.

Terug naar de actiepagina

Hoofdprijs Citytrip BFSW

1x Een jaar lang gratis sporten!!

Maak kans op een jaar lang gratis sporten t.w.v. 500 euro!! Lekker bewegen en werken aan een fit lijf en een gezonde mindset, dat wil jij toch ook!! Je kan kiezen uit maar liefst 3000+ sportlocaties. Of je nou graag sport in de frisse buitenlucht, het liefst sport in jouw thuisomgeving óf naar de sportschool gaat? Het is jouw keuze!

Geef jij de prijs liever cadeau aan iemand anders omdat je zelf al fanatiek sport? Een mooi gebaar wat wij graag supporten. Dus ook dat kan!

Hoofdprijs BFSW

2x een Polar sporthorloge

Dit fitness horloge is stijlvol en heeft alles-in-één!! Specifiek voor jou ontworpen, eenvoudig in gebruik, en volledig personaliseerbaar met verschillende horlogebandjes en horlogedisplays. Houd je hartslag, slaap en herstel nauwkeurig bij met metingen die gemakkelijk te begrijpen zijn.

De Fitspark-functie geeft je gepersonaliseerde workoutsuggesties, gebaseerd op je conditie en doelen. En met extra functies als muziekbediening, weerberichten en pushmeldingen ben je verzekerd van alles wat je nodig hebt om je prestaties te blijven verbeteren. Let's go!

Sportwatch BFSW

3x een Acupressuur Mat met Kussen

Komt volledig tot ontspanning voor of na een lekkere sportsessie. Met deze acupressuur mat ervaar je in 20 minuten al verschil! De 300 spijkerpads stimuleren duizenden drukpunten in je lichaam. Spijkermatten worden al duizenden jaren gebruikt voor ontspanning. 

Geef je lijf een lekkere boost! Doe mee en maak kans op deze mooie acupressuur mat.

Accupressuur Mat BFSW

4x een Sapcentrifuge

In groente en fruit zitten veel voedingsstoffen en mineralen. Het zou zonde zijn als die allemaal verloren gaan bij het persen. Doe mee en maak kans op deze mooie sapcentrifuge die is ontworpen om 20% meer sap te bewaren en 30% meer vitamines en mineralen. Behoud je alle gezonde stoffen om jouw levensstijl nóg gezonder te maken. 

Wie weet trakteer jij jezelf straks op de lekkerste sapjes voor óf na je work-out!

Sapjuicer BFSW

5x een Sportief shoppen bon t.w.v. €50,-

Met de Sportief Shoppen cadeaubon van SPORT&FIT Cadeau kan jij los! De waardebon van 50 euro besteed je zelf naar keuze bij een van de aangesloten sportwinkels. Misschien heb je wel een nieuwe sportoutfit nodig, ga jij liever voor een hartslagmeter om je resultaten te verbeteren óf kies jij voor een nieuwe set tennisballen. 

Hét sportcadeau wat altijd goed is. Jij besluit wat je wint. En het mooie is, deze sportbon is 2 jaar geldig bij alle aangesloten winkels en webshops na uitgifte.

Sportief Shoppen Bon BFSW

10x het '10.000 stappen boek' van Arie Boomsma

De ANWB heeft samen met gezondheid- en fitnessdeskundige Arie Boomsma 30 wandelingen gebundeld. De favoriete wandelingen van Arie gaan door de mooiste steden en natuurgebieden en zijn 7 tot 8 kilometer lang, zo’n 10.000 stappen. Dit boek is een inspirerende en praktische gids om meer te bewegen en om mooie plekken te ontdekken. Het magische getal van 10.000 stappen per dag is een aanmoediging voor alle Nederlanders die gezonder en fitter willen leven. Lopen kan overal en altijd.

"Voor wandelen is niks extra’s nodig. Je trekt je schoenen aan en stapt de deur uit", stelt Arie Boomsma. Let's go!

10000 Stappen Boek Arie Boomsma

Als eerste op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het nieuws rondom de Bedrijfsfitness Startweken én maandelijks gezonde inspiratie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. 

Ja, inspireer mij!

We wijzen je op onze privacyverklaring.