Bedrijfsfitness bij Basic-Fit

Sporten met korting bij Basic-Fit, dat kan dankzij bedrijfsfitness! Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfitnessabonnement? Of ben jij werkgever en wil je een bedrijfsfitnessregeling introduceren? Een gezonde zaak! Bedrijfsfitness Nederland werkt samen met Basic-Fit. 

Zo werkt het

Voor werknemers

Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kan jij een bedrijfsfitnessabonnement afsluiten bij Basic-Fit. Dit scheelt al snel tot 50% op de abonnementskosten! Wil je weten of je in aanmerking komt en wat jouw voordeel precies is? Check dan eerst of jouw werkgever is aangesloten. 

Werkgevercheck

 

Voor werkgevers

Wil je een bedrijfsfitnessregeling opstarten voor jouw werknemers? Dat kan via Bedrijfsfitness Nederland! We vertellen je graag alle ins en outs en zorgen dat jouw medewerkers straks met een aantrekkelijke korting kunnen sporten. Bij Basic-Fit of één van de andere sportlocaties uit ons netwerk. 

Contact opnemen

Werkgevercheck

Controleer of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Exclusief via BFNL: Basic-Fit HOME

Liever vanuit huis je sportieve doelen nastreven? Dat kan met Basic-Fit HOME. Met dit concept train je met met behulp van een Smart Bike, die thuis wordt geleverd en geïnstalleerd. De bijbehorende Basic-Fit HOME app biedt een gevarieerd aanbod in workouts op het gebied van Strength, Cardio en Body & Mind. Naast de 100+ fiets workouts, heb je ook toegang tot andere workouts zoals pilates en het trainen van je core en buikspieren. En het gezin? Die kan gewoon meedoen! Dit abonnement is exclusief af te sluiten via Bedrijfsfitness Nederland.

Over ons

De gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Dat vinden we bij Bedrijfsfitness Nederland een goede zaak. Medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat een bedrijf kan groeien.
Daarom stimuleren werkgevers gezond gedrag. 

We hebben een passie voor gezond leven en zijn de schakel tussen sportlocaties en de zakelijke markt. Alles om vitaliteit te bevorderen. Samen werken we aan een gezonde zaak, in heel Nederland. 

Contact

Contact met BFNL

Heb je een vraag over bedrijfsfitness bij Basic-Fit? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.