Bedrijfsfitness bij Basic-Fit | Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness bij Basic-Fit

Sporten met korting bij Basic-Fit, dat kan dankzij bedrijfsfitness! Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfitnessabonnement? Of ben jij werkgever en wil je een bedrijfsfitnessregeling introduceren? Bedrijfsfitness Nederland werkt samen met Basic-Fit. Een gezonde zaak!

Zo werkt het Contact

Zo eenvoudig werkt het

Basic-Fit.jpg

Ik ben werknemer

Als jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland, dan kan jij een bedrijfsfitnessabonnement afsluiten bij Basic-Fit. Dit scheelt jou al snel tot 50% op de abonnementskosten! Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bedrijfsfitnessabonnement en wat jouw voordeel precies is? Check dan allereerst of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. 

Werkgevercheck

 

Basic-Fit.jpg

Ik ben werkgever

Wil je een bedrijfsfitnessregeling opstarten voor jouw medewerkers? Dat kan via Bedrijfsfitness Nederland! We vertellen je alle ins en outs en zorgen ervoor dat jouw medewerkers straks met een aantrekkelijke korting kunnen sporten bij Basic-Fit, of een andere sportlocatie uit ons netwerk. 

Contact

Werkgevercheck

Controleer of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Over ons

De gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Dat vinden we bij Bedrijfsfitness Nederland een goede zaak. Medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat een bedrijf kan groeien.
Daarom stimuleren werkgever gezond gedrag. 

We hebben een passie voor gezond leven en zijn de schakel tussen sportlocaties en de zakelijke markt. Alles om vitaliteit te bevorderen. Samen werken we aan een gezonde zaak, in heel Nederland. 

0513 - 63 31 11 Ons team

Contact met BFNL

Heb je een vraag over bedrijfsfitness bij Basic-Fit? Vul het formulier in en we nemen contact met je op.