Bedrijfsfitness voordelen voor jou als werknemer

Is jouw werkgever aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Dan kan je via je werk heel voordelig sporten! Je bespaart al snel tot 50% op je abonnementskosten.

Werkgevercheck Tip mijn werkgever

Korting op je sportabonnement

Je weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. Je wordt er fit en vitaal van, je weerstand neemt toe en dat geeft weer een boost aan je algehele welbevinden. Maar misschien heb je nog niet de juiste sport kunnen vinden, of schrik je terug voor de kosten van een abonnement bij een sportschool. Of je hebt al lang een abonnement, maar je zou daar graag op besparen. In al die gevallen is het Nationaal Bedrijfsfitness Plan iets voor jou. Ontdek de voordelen van bedrijfsfitness voor jou als werknemer.

Inschrijven Klantenservice

Kies jouw sportvorm

Vaste Sportschool

Kies uit 4.000+ locaties

Met meer dan 4.000 sportlocaties in ons netwerk, zit er altijd wel wat bij jou in de buurt! Je hebt bovendien keuze uit een breed scala aan sporten. Van fitness, CrossFit, en Personal Training studio’s tot buitensportlocaties en yoga- en pilatesstudio’s. Zowel voor de beginnende als de ervaren sporter. Kortom, voor ieder wat wils! 

Workit

Varieer met Workit

Dé sportvorm anno nu: met 1 abonnement toegang tot 600+ Workit locaties! Met Workit ben jij verzekerd van flexibiliteit. Het abonnement is maandelijks opzegbaar én je mag het de eerste maand gratis uitproberen! Workit is upcoming: het noorden en het zuiden van het land zijn al goed vertegenwoordigd. Andere regio’s volgen snel!

Online Sportaanbod

Volg online lessen

Sport jij het liefst thuis, of in het park? Kies dan voor een bedrijfsfitnessabonnement met online lessen, zodat jij kan sporten waar én wanneer je maar wilt. Onder begeleiding van een professionele coach leer jij hoe jij de oefeningen het beste uitvoert. We hebben verschillende online sportaanbieders in ons netwerk. Wat past bij jou?

Zo werkt het

Bedrijfsfitness Nederland voor werknemers - Zo werkt het.png

Is jouw werkgever aangesloten?

Ben je geïnteresseerd in het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Controleer snel of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. Veel werkgevers in hele land doen mee, dus de kans is groot dat ook die van jou daarbij zit.

Doe de check

Bedrijfsfitness Nederland voor werknemers - Zo werkt het.png

Inschrijven via MijnFitnessplan

Is jouw werkgever aangesloten? Fantastisch! Je kan dan inloggen op MijnFitnessplan. Op deze pagina vind je alle informatie over de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever. Bekijk alle sportlocaties + abonnementen en lees meer over jouw korting. Voor het inloggen heb je een toegangscode nodig. Weet je die niet? Doe alsnog de werkgevercheck.

Aanmelden via MijnFitnessplan

 

 

Bedrijfsfitness Nederland voor werknemers - Zo werkt het.png

Sporten met korting bij jouw sportlocatie

Als je via MijnFitnessplan een bedrijfsfitnessabonnement hebt aangevraagd, dan krijgt jouw werkgever hiervan een berichtje in zijn mailbox. Na goedkeuring door jouw werkgever komt de aanvraag bij ons binnen en gaan wij ermee aan de slag. Wij seinen jouw sportlocatie in over je komst en jouw werkgever verrekent het abonnement via je brutosalaris. Vanaf nu sport jij met korting!

Aanmelden Vraag aan de klantenservice

Werkgevercheck

Controleer of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Bespaar op je abonnementskosten

Gebruik het rekenvoorbeeld om alvast een indruk te krijgen. Jouw uiteindelijke korting is afhankelijk van de voorwaarden van jouw werkgever en je inkomen. 

Bedrijfsfitness Nederland: alles voor een gezonde zaak!

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen?