Samen ambities waarmaken

Onze missie: Heel werkend Nederland aan het sporten krijgen!

Of we ook ambitieus zijn? Jazeker! Wij zijn constant in beweging om dichter bij ons doel te komen.
Dit doen we door sportlocaties, werknemers en werkgevers met elkaar te verbinden.
Dat vinden wij een gezonde zaak!

Sprintje trekken?

Kom werken bij het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Op zoek naar een uitdagende functie én heb je affiniteit met sport en gezondheid? Check it out.

Vacatureoverzicht Meet the team

Wat vinden we belangrijk

Kom Werken Bij Bedrijfsfitness Nederland Gezonde Werkomgeving

Work hard, get better!

Wij vinden het belangrijk dat je lekker aan jouw gezonde doelen kan werken naast je werk. Kijk daarom niet op wanneer ons team elk uur een minuut aan het planken is. In de pauze wandelen we graag een rondje door de natuur of richting het centrum. Tussen je werk door kan je lekker een stuk fruit pakken of een spa rood uit onze koelkast.

Kom Werken Bij Bedrijfsfitness Nederland Ruimte Voor Ontwikkeling

Je eigen ontwikkeling én die van het team

Samen maken we mooie stappen! Dankzij onze korte lijntjes zijn we constant in verbinding. Leren van collega's, een webinar of cursus volgen óf misschien wel naar een event. We zijn nooit uitgeleerd en blijven graag op de hoogte van de nieuwste trends.

Kom Werken Bij Bedrijfsfitness Nederland Teamspirit (1)

Volop in verbinding!

Elke dag zetten we ons samen in om heel werkend Nederland aan het sporten te krijgen. Iedereen op zijn eigen afdeling, maar veel met elkaar in contact. Successen laten we niet aan ons voorbij gaan. Regelmatig vieren we een feestje! Van champagne op de werkvloer, samen een leuke sportsessie óf bijvoorbeeld onze gave teamuitjes!