Bedrijfsfitness voor werkgevers

Met het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als gezonde arbeidsvoorwaarde stimuleert u uw personeel in sport en vitaliteit. Het geeft medewerkers de mogelijkheid om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze! Dit maakt fitness ineens een stuk voordeliger.

Waarom bedrijfsfitness?

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen, heeft slechts een zeer geringe kans op blessures en is zowel voor de beginnende als de ervaren sporter geschikt. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde. Het is bovendien niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim. 

Bedrijfsfitness is dus niet alleen gezond voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie! Bovendien neemt Bedrijfsfitness Nederland de opzet, implementatie en uitvoering kosteloos uit handen. Deze vorm van externe bedrijfsfitness is daarom een voordelig alternatief - of een interessante aanvulling op - een inhouse fitnessregeling.  

Lees meer over het Nationaal Bedrijfsfitness Plan

"In het kader van het streven naar efficiëntie is het kosteloos uitbesteden van een fitnessregeling eigenlijk een logische keuze."

Mevr. K. Obdam
P&O Coördinator, BAM Techniek