Bedrijfsfitness voor werkgevers

Vanuit jouw functie houd jij je bezig met vitaliteit: je wilt dat jouw collega’s zich goed voelen. Zowel mentaal als fysiek en zowel thuis als op het werk. Vitale collega’s zijn effectiever en presteren beter. De resultaten laten er geen twijfel over bestaan: investeren in vitaliteit loont.

De kracht van bedrijfsfitness

Wij zijn ervan overtuigd dat bedrijfsfitness verschil maakt en wij weten ook zeker dat we samen heel veel collega's gaan enthousiasmeren. Wij ervaren dit iedere dag opnieuw bij onze klanten.

Samen met jou zorgen we ervoor dat:

  • 25% van je collega’s gaat bedrijfsfitnessen;
  • 50% hiervan voor het eerst de sportschool binnenstapt;
  • het 100% zeker is dat bedrijfsfitness voor jouw organisatie mogelijk is.

Hoe komen we tot dit succes?

  • Samen bepalen we hoe groot het financiële voordeel is voor medewerkers. De korting ontstaat door belastingvoordeel, een werkgeversbijdrage, of een combinatie van beide.
  • Medewerkers kiezen zelf waar zij met voordeel willen sporten. Bedrijfsfitness Nederland heeft het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Met ruim 2500 sportlocaties is er keuze genoeg. Van crossfit tot yoga en van basic centra tot multifunctionele centra.
  • Door herhaaldelijke promotie blijft bedrijfsfitness onder de aandacht.
  • Ieder jaar in september/oktober organiseren we de Bedrijfsfitness Startweken, waarbij er mooie prijzen zijn te winnen voor alle bedrijfsfitnessdeelnemers.
  • Dankzij MijnFitnessplan en MijnBFNL is de online werkwijze heel eenvoudig en overzichtelijk

Laten we ons inzetten voor een vitale werkvloer

Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld 6 dagen minder. 1 dag verzuim kost een werkgever rond de 200 tot 400 euro. Investeren in vitaliteit loont direct!

Onze diensten zijn volledig kosteloos voor jouw organisatie. Eventueel vitaliteitsbudget komt direct ten goede aan jouw werknemers en de resultaten die jij met bedrijfsfitness voor ogen hebt

"BAM (Techniek) gelooft dat bevlogen werknemers meer energie uit het werk halen. Een goede gezondheid draagt hieraan bij. Door de samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland wordt medewerkers de mogelijkheid geboden om met belastingvoordeel te sporten en daarmee te werken aan hun eigen gezondheid. Bedrijfsfitness Nederland biedt zowel proactief als reactief een perfecte service aan haar klant. Ik kan Bedrijfsfitness Nederland van harte aanbevelen! "

Kim Obdam
P&O Coördinator, BAM Techniek