Onze services voor werkgevers

Bedrijfsfitness Nederland helpt jou bij het succesvol opzetten en promoten van jouw bedrijfsfitnessregeling. Onderstaande services geven je een indruk van ons aanbod. 

Overstapservice

Heb je al een bedrijfsfitnessregeling en wil je overstappen? Geen probleem, dat regelen we voor je. Met speciale aandacht voor deelnemers met een bestaand abonnement.

Klantenservice

Je medewerkers kunnen bij onze klantenservice terecht met hun vragen. Zo wordt jouw organisatie niet extra belast. Dat geldt ook voor vragen van de financiële afdeling of de salarisadministratie.

Promotie

De aandacht voor bedrijfsfitness bepaalt het succes van de regeling. Daarom krijg je kosteloos promotiemiddelen en advies op dit gebied.

Bedrijfsfitness Startweken

Elk jaar verloten we tijdens de Bedrijfsfitness Startweken prijzen onder alle deelnemers. Een mooie manier om je medewerkers extra voordelen te bieden!

Gezonde samenwerking

We investeren in een gezonde samenwerking met jouw bedrijf. Je hebt een eigen accountmanager waar je regelmatig persoonlijk contact mee hebt. Samen werken we aan de doelen die je wilt behalen met bedrijfsfitness.

Online portalen

Zowel werkgevers als werknemers hebben een eigen online portaal om al hun zaken te regelen: MijnFitnessplan voor je medewerkers en MijnBFNL voor jou. Hier heb je altijd een duidelijk en recent overzicht.

Contact met Bedrijfsfitness Nederland