Bedrijfsfitness voor jouw werknemers

Gezonde werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Met een bedrijfsfitnessregeling kunnen jouw werknemers sporten met korting. Een goede stimulans richting een gezonde leefstijl met voldoende beweging! Via Bedrijfsfitness Nederland hebben jouw werknemers de keuze uit 4.000+ aangesloten sportlocaties, een uitgebreid online aanbod en Workit. Voor iedereen een passende sport! In onze brochure vind je alles over onze kosteloze dienstverlening. 

Brochure aanvragen

Brochure aanvragen

Ontdek in onze brochure wat Bedrijfsfitness Nederland kan betekenen voor jouw organisatie.

Zij bieden al een bedrijfsfitnessregeling aan

Zo werkt bedrijfsfitness

Dankzij de overheid is er een fiscale regeling voor bedrijfsfitness, waarmee jouw werknemers kunnen sporten met korting. Dit belastingvoordeel wordt gecreëerd door een werkgeversbijdrage, een bruto/netto uitruil of een combinatie hiervan. Een sportabonnement wordt zo tot wel 50% goedkoper. Een goede stimulans voor jouw werknemers om te gaan sporten! Wat het financiële voordeel precies is, hangt af van de exacte bedrijfsfitnessregeling de we afspreken. Door onze ervaring met diverse branches in zowel MKB als grote ondernemingen, weten we jou een passend advies te geven. Ontdek met onderstaande rekenmodule alvast hoe het werkt.

Meer over de korting

Ons sportnetwerk

Vaste Sportschool

Keuze uit 4.000+ locaties

Met meer dan 4.000 aangesloten sportlocaties door heel Nederland, hebben jouw werknemers keuze uit een gevarieerd aanbod. Van fitnesscentra tot yogascholen en van zwembaden tot outdoor locaties.

Online Sportaanbod

Sporten vanuit huis

Sommige werknemers werken liever vanuit huis aan hun sportieve doelen. Speciaal voor deze groep, hebben we een ruim online aanbod beschikbaar.

Workit

Sporten waar en wanneer je wilt

Met Workit hebben jouw werknemers met één abonnement toegang tot ruim 500+ sportlocaties, zodat zij kunnen sporten waar, wanneer en hoe vaak zij willen.

Organisatie aanmelden

Wil jij bedrijfsfitness introduceren binnen jouw organisatie? Een gezonde zaak! Bedrijfsfitness kent namelijk veel voordelen voor jouw werknemers, maar ook voor jou als werkgever. We staan in de startblokken om je verder te helpen, ook als je meer informatie wilt ontvangen over wat Bedrijfsfitness Nederland kan betekenen voor jou én jouw werknemers.

Kom in contact

Vitaliteit op de werkvloer

Werknemers die lekker in hun vel zitten, presteren beter. Daarom is het zo belangrijk om als bedrijf aandacht te besteden aan je vitaliteitsbeleid: dat leidt tot minder ziekteverzuim, maar zorgt er ook voor dat je medewerkers creatiever, productiever en meer gefocust zijn.

Meer over vitaliteit

Ziekteverzuim terugdringen

Ziekteverzuim bezorgt je als werkgever heel wat hoofdbrekens. Niet alleen kost het geld en gaat het ten koste van de productie, maar wanneer een werknemer uitvalt legt dat ook extra druk op de collega’s. Het is voor een onderneming dus van groot belang om ziekteverzuim te verminderen.

Meer over ziekteverzuim

Toch nog een vraag?

Heb je de informatie waarop je hoopte nog niet gevonden? Kijk eens in onze FAQ voor werkgevers of neem contact met ons op.

Contact opnemen