BFNL voor werkgevers

De gezondheid van je medewerkers wordt steeds belangrijker. Dat vinden we bij Bedrijfsfitness Nederland een goede zaak. Je medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat jouw bedrijf kan groeien. Daarom stimuleer je gezond gedrag.

Goed voor werkgever...

Vitale en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een gezonde toekomst van je bedrijf. Als je gezond gedrag stimuleert, vergroot je namelijk de productiviteit in je bedrijf. Door ons grote netwerk in heel Nederland kunnen al je medewerkers dicht bij huis hun favoriete sport beoefenen.

... en werknemer

Mensen willen gezonder leven. Dat is allang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Bedrijfsfitness Nederland neemt deze verantwoordelijkheid over van ondernemers, door ervoor te zorgen dat medewerkers eenvoudig kennis kunnen maken met allerlei individuele sporten.

Benieuwd naar de gezichten achter BFNL?

Heatlhy body, healthy career

Wat andere werknemers zeggen

BFNL in het kort

# Totale oplossing

We zorgen ervoor dat je als ondernemer geen omkijken meer hebt naar de vitaliteit van je medewerkers.

# Betrouwbaar

Bedrijfsfitness Nederland bestaat al 10 jaar. In die periode hebben we bewezen een betrouwbare en degelijke partner te zijn voor onze klanten. 

# Breed aanbod

Iedereen is verschillend en vindt een andere sport leuk. In ons grote aanbod zit voor elk wat wils. 

# Vernieuwend

In 2007 braken we de markt voor bedrijfsfitness open, sindsdien zijn we nooit meer gestopt met vernieuwen. We werken altijd aan het verbeteren van ons aanbod. 

Hoe werkt bedrijfsfitness?

We maken een bedrijfsfitnessregeling op maat. Daarbij kijken we naar de mogelijkheden in ons grote netwerk en alle sporten die jouw medewerkers in de buurt kunnen gaan beoefenen. Vervolgens kunnen jouw medewerkers via een werkgeversbijdrage of belastingvoordeel genieten van een financieel aantrekkelijk abonnement. 

Contact

Vitaliteit op de werkvloer

De vitaliteit van je medewerkers is direct verbonden met hun productiviteit en werkplezier. Daarom zoek je naar manieren om je medewerkers zo vitaal mogelijk te houden. Met Bedrijfsfitness Nederland doe je dat voor niets. Onze dienstverlening voor jou is gratis, terwijl je medewerkers genieten van een flinke korting op de kosten voor het sporten.

Met Bedrijfsfitness Nederland zorg je er heel eenvoudig voor dat bedrijfsfitness een arbeidsvoorwaarde voor jouw bedrijf wordt. Zo zorg je voor gezonde, vitale en tevreden medewerkers

De voordelen van BFNL

1. Gezondere werknemers zijn productiever en minder vaak ziek
2. We regelen alles voor je, jij hebt 0 zorgen
3. Je wordt een aantrekkelijke werkgever voor talent 

Onze services Contact

BFNL voor werkgevers