Bedrijfsfitness Startweken | Bedrijfsfitness Nederland

Klaar voor de start?

Het is zover! Van 21 september tot en met 31 oktober staat heel werkend Nederland in het teken van bedrijfsfitness tijdens de Bedrijfsfitness Startweken 2020. Of je nou al lekker aan het sporten bent of overweegt om jouw sporttas weer uit de kast te trekken... Iedereen kan meedoen aan de actie! Doe mee en maak nú kans op fantastische prijzen. Wie weet komen we jou in december verrassen met dé hoofdprijs: een reischeque voor een geweldige luxe (Hollandse) stedentrip t.w.v. 750,-!!

Hoe kan ik meedoen? Bekijk het prijzenpakket Actievoorwaarden

0

editie

0

weken lang

0

sportlocaties

Zo werkt het!

BFSW Stap 1

Werkgevercheck

Sport jij nog niet met korting dankzij bedrijfsfitness? Dan ben je vast nieuwsgierig of jij hier bij jouw werkgever gebruik van kan maken. Controleer eenvoudig of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland via onze werkgevercheck. 

Nadat je de werkgevercheck hebt gedaan ontvang je van ons een e-mail. In deze e-mail vind je de informatie waar je naar op zoek bent!

Doe de werkgevercheck

BFSW Stap 1

Onderneem actie!

Na de werkgevercheck weet jij of jouw werkgever wel of niet is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. 

Kan jij al sporten met korting dankzij de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever? Meld je dan tijdens de actieperiode aan voor bedrijfsfitness op MijnFitnessplan met de inlogcode van je werkgever. Met meer dan 3000+ sportaanbieders in ons netwerk, vind jij altijd een geschikte sportlocatie die bij jou past!

Biedt jouw werkgever nog geen bedrijfsfitness aan? Tip dan je werkgever naar deze gezonde arbeidsvoorwaarde. Met het versturen van jouw tip maak je automatisch kans op een van de geweldige prijzen van de Bedrijfsfitness Startweken. Waar wacht je nog op?

Tip je werkgever Meld je aan!

BFSW Stap 1

Na afloop van de actie

Heb jij meegedaan? Super! Naast een mooi voordeel op jouw sportabonnement ben je natuurlijk nieuwsgierig of jij een van de gelukkige prijswinnaars bent. Dit blijft voorlopig een verrassing. 

Na afloop van de actie worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Doe mee aan de Bedrijfsfitness Startweken en wie weet komen we jou in november/december wel verrassen met een mooie prijs!

Prijsuitreiking 2019 Prijzenpakket 2020

Prijzenpakket!!

De trotse prijswinnaars van 2019

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Doet mijn werkgever mee?

Check direct of jouw werkgever al is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland. 
Gebruik jouw zakelijke mailadres

Heb jij nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsfitness Startweken 2020

Wij helpen je graag!