Waar kan ik sporten?

Met ruim 2.500 aangesloten sportlocaties kies je uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland! Zo is er altijd wel een geschikt fitnesscentrum in de buurt te vinden, vaak zelfs in je eigen woonplaats! Het netwerk bevat zowel basic locaties als multifunctionele locaties en varieert van Yoga studio's tot CrossFit boxen. Naast een ruime keuze in fitnesslocaties, kies je zelf hoe vaak, wanneer en voor welke periode je een abonnement wilt aangaan.

Voor ieder wat wils

Bedrijfsfitness vindt plaats buiten werktijd, op een moment dat het jou gelegen komt. Je kunt tijdens de reguliere openingstijden bij jouw gekozen sportlocatie terecht. Daarnaast kies je uit verschillende abonnementsvormen, afhankelijke van wat het centrum aanbiedt.

Voor alle deelnemende sportlocaties geldt dat er professionele begeleiding aanwezig is en er een persoonlijke intake wordt afgenomen, om verantwoord van start te kunnen met bedrijfsfitness. Bovendien kun je een persoonlijk trainingsschema laten opstellen om gericht aan jouw doel te werken. Bijvoorbeeld op gebied van kracht, conditie of afvallen.

Heb je aanvullende vragen over bedrijfsfitness? Onze Klantenservice helpt je graag verder.

"Ik doe veelal zittend werk. Door mijn rugspieren en de spieren er om heen sterker te maken, loop ik minder kans op rugklachten. "

Medewerker Noorderbreedte