Grootste bedrijfsfitnessnetwerk

Met ruim 2.000 aangesloten fitnesscentra kunt u kiezen uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland! Zo is er altijd wel een geschikt fitnesscentrum in de buurt te vinden, vaak zelfs in uw eigen woonplaats! Naast een ruime keuze in fitnesslocaties, heeft u ook keuze uit hoe vaak, wanneer en voor welke periode u een fitnessabonnement wilt aangaan.

Voor ieder wat wils

Bedrijfsfitness vindt plaats buiten werktijd, op een moment dat het u gelegen komt. U kunt tijdens de reguliere openingstijden bij uw gekozen fitnesscentrum terecht. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende abonnementsvormen, afhankelijke van wat het fitnsscentrum aanbiedt.

Voor alle deelnemende fitnesscentra geldt dat er professionele begeleiding aanwezig is en er een persoonlijke intake wordt afgenomen, om verantwoord van start te kunnen met bedrijfsfitness. Bovendien kunt u een persoonlijk trainingsschema laten opstellen om gericht aan uw doel te werken. Bijvoorbeeld op gebied van kracht, conditie of afvallen.

Heeft u aanvullende vragen over bedrijfsfitness? Onze Klantenservice helpt u graag verder.

"Ik doe veelal zittend werk. Door mijn rugspieren en de spieren er om heen sterker te maken, loop ik minder kans op rugklachten. "

Medewerker Noorderbreedte