Nieuws

Gepubliceerd op: 28 mei 2020

Start met buitentrainen!

Sinds 16 maart 2020 zijn alle sportscholen in Nederland gesloten vanwege maatregelen rondom het coronavirus. Wat zijn we blij dat er per 11 mei buiten gesport mag worden! Veel sportscholen hebben zich hier goed op voorbereid en bieden een buitenprogramma aan. Weer lekker aan jouw gezondheid werken, en dat in het mooie voorjaarsseizoen. Dat wil jij toch ook?

"Sinds 11 mei mag er buiten gesport worden!"

Veel van onze collega's konden niet wachten om weer lekker aan hun lijf te gaan werken. Niet iedereen kan zijn draai vinden met het thuis sporten van de afgelopen periode. Bij het nieuws dat er weer buiten gesport mag worden lieten zij er geen gras over groeien. Ze namen enthousiast contact op met hun sportschool om alvast te informeren. "Van mij mag dit elke zomer wel zo zijn, lekker trainen in het zonnetje... Ik kan er wel aan wennen" vertelt Wilco gemotiveerd. Toch gaat niets boven het trainen bij zijn sportschool in de buurt: "Het is zeker anders dan thuis trainen. Je krijgt er veel meer energie van".  Ook de groepslessen zijn weer erg gewild bij onze collega's. Ayla leeft weer helemaal op dankzij lessen als CrossFit, kickboksen en zaktraining: "Heerlijk, om weer mijn favoriete sporten te kunnen beoefenen. Ik heb hier echt naar uitgekeken". 

Biedt jouw sportschool buitentrainingen aan? Kom weer lekker in beweging! Vergeet niet om eerst je bedrijfsfitnessabonnement bij ons te activeren. 

Start met buitentrainen!

Kom buitentrainen!

Is het wel veilig?

Sportschooleigenaren uit ons netwerk leven sinds 16 maart 2020 toe naar het moment dat ze weer sporters mogen ontvangen. Om jou op een veilige manier van buitentrainingen te kunnen voorzien zijn uiteraard de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Denk hierbij aan: desinfectiemiddelen, voldoende bewegingsruimte tot medesporters, afzettape in signaalkleuren, stickers, borden, handschoenen... Noem maar op! Om niet te veel mensen bij elkaar te laten sporten wordt er veel gewerkt met reserveringen. 

Ben je benieuwd wat jouw sportschool doet aan voorzorgsmaatregelen? Informeer er vooral naar. Neem gelijk het trainingsprogramma even door in je contactmoment, dan kan je gelijk je sportmoment inplannen!

Zoals nu wordt verwacht mogen we vanaf 1 juli 2020 ook weer binnen sporten. Heerlijk nieuws waar we samen met jou naar uit kijken. Biedt jouw sportschool geen buitentrainingen aan? Dan zal je nog even geduld moeten hebben. Blijf wel in beweging, dit is essentieel voor een goede gezondheid. Informeer naar de mogelijkheden bij je sportschool om thuis in beweging te blijven. Misschien coachen ze jou wel op afstand!

Heb je nog vragen over de gevolgen van het coronavirus op jouw bedrijfsfitnessabonnement? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Kijk op onze FAQ pagina voor meer informatie. Blijf in beweging, blijf gezond!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.