Collega in beeld

Gepubliceerd op: 09 mei 2023

Jeroen over doorgroeien bij BFNL

Sinds het moment dat Jeroen Bedrijfsfitness Nederland kwam versterken, heeft hij een mooie route afgelegd binnen de organisatie. Van Klantcontact Specialist, naar Sportlocatie Support Specialist, naar zijn huidige functie Accountmanager Sportlocaties. “Bij het sollicitatieproces kwam doorgroeien al ter sprake. Ik ben ambitieus, ontwikkeling is voor mij erg belangrijk.” aldus Jeroen. We gingen met Jeroen in gesprek over zijn ambities en werken bij BFNL.

"Toen ik in 2019 begon als klantcontact specialist, had ik niet kunnen bedenken dat ik uiteindelijk in de functie van accountmanager zou rollen. Ik ben echt gegroeid en heb veel geleerd dankzij BFNL."

Van sportschool naar team BFNL

Vanuit zijn studie Sport en Bewegen kwam Jeroen bij sportscholen terecht. Eerst als fitness instructeur, later als club manager. Vanuit die functie werkte hij samen met Bedrijfsfitness Nederland. Zijn sportlocatie was namelijk aangesloten op het netwerk.

“Ik kende BFNL als een positieve organisatie waar ik mezelf wel zag werken. Tijdens mijn sollicitatie moest ik een pitch doen. Dit wilde ik creatief en sportief aanpakken, dus deed ik mijn pitch tijdens een minuut planken. De leidinggevende deed mee! Blijkbaar had ik een goede indruk achtergelaten, want ik mocht bij BFNL aan de slag!”

Jeroen op bezoek bij CrossFit Nuldertien
Jeroen op bezoek bij CrossFit Nuldertien

BFNL denkt graag met je mee!

Jeroen begon op de klantenservice, voordat hij doorgroeide naar Sportlocatie Support Specialist. “Bij mijn sollicitatie gaf ik al aan dat ik het leuk vind om met sportlocaties in contact te zijn. Op de klantenservice zag ik, samen met collega Erik, mogelijkheden om ons netwerk van sportlocaties beter te bedienen. Onze ideeën hierover werden goed ontvangen, wat erin resulteerde dat we ons samen gingen focussen op het sportlocatienetwerk van BFNL.”

Toen er collega’s werden gezocht die wilden werken aan het uitbreiden en beheren van het netwerk voor het nieuwe label Workit, werden Jeroen en Erik gevraagd. “Ik had nog geen saleservaring, maar spreek wel de taal van een sportschooleigenaar. Ik weet wat ze bedoelen en ik kan meepraten als het bijvoorbeeld over een bepaald trainingsprincipe gaat.” Samen volgden ze salestrainingen, luisterden ze mee met collega's en leerden ze met rollenspellen hoe ze verschillende gesprekken konden aanvliegen. Inmiddels is het Workit-team flink uitgebreid en kennen Jeroen en Erik de fijne kneepjes van sales.

“Als je zelf ambitieus bent, krijg je de vrijheid en mogelijkheden om je binnen de organisatie te ontplooien tot wat je graag wilt zijn. Én we hebben fantastische bedrijfsuitjes, ook niet onbelangrijk!”

Doen wat je leuk vindt

Met zijn ervaring in diverse functies, weet Jeroen heel goed wat hij leuk vindt aan zijn werk. “Zonder twijfel is dat op bezoek gaan bij sportlocaties! Met sportschooleigenaren praat ik over hun bedrijf en onze gedeelde passie voor sport. Ze vragen me vaak naar mijn ervaring in de sportbranche en mijn visie op hun bedrijfsvoering. Dat ze dan toch even naar mijn mening vragen, vind ik super.”

Een ambitieuze harde werker kunnen we Jeroen wel noemen. Of hij nu is uitgeleerd? “Echt niet! Ik denk graag na over de toekomst en geef het aan bij BFNL wanneer ik kansen en mogelijkheden zie voor de organisatie én voor mezelf. Hierin wordt dan graag meegedacht.”

Ook je ambities waarmaken?

Op zoek naar een uitdagende functie én heb je affiniteit met sport en gezondheid? Kom werken bij het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Check it out!

Bekijk vacatures Meer over werken bij BFNL

Blijf op de hoogte