Collega in beeld

Gepubliceerd op: 22 juni 2023

Nicoline over werkgeluk bij BFNL

Als HR- en Officemanager houdt Nicoline zich onder andere bezig met de arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, personeelsuitjes en de ontwikkeling van collega’s. Een grote pijler in deze werkzaamheden is werkgeluk. “Van samen sporten tot feestelijke uitjes en van het groene kantoor tot doorgroeimogelijkheden. Bij Bedrijfsfitness Nederland zorgen we op verschillende manieren voor werkgeluk.” vertelt Nicoline. Samen bespreken we hoe dit er in praktijk uitziet.

"Hard werken en ontspanning komen bij BFNL samen. Zo hebben we elke twee weken een gezamenlijke lunch en vind je op kantoor een dartbord en voetbaltafel."

Een fijne werkplek

We vinden het natuurlijk belangrijk dat iedereen lekker kan werken. Dit faciliteren we op verschillende manieren. “De werkvloer is ruimtelijk en groen ingericht, er zijn zit-sta bureaus en ruimtes om te overleggen of je even af te sluiten. Maar ook de goede koffie, diverse theesoorten, grote fruitkist en koelkast met frisdrank dragen bij aan een fijne werkplek.” Ook als je deels thuis wilt werken, kan je rekenen op goed materiaal.

Fantastische uitjes

Onze hoogtevrees overwinnen in een klimbos en elkaar over een survival parcours helpen. Zomaar twee van de sportieve uitjes die we hebben afgevinkt. Gaan we met elkaar op pad? Dan doen we het liefst een sportieve activiteit. Voor ons 15-jarig jubileum reisden we af naar het Italiaanse Napels. Ook daar stond sportief avontuur op ons te wachten, uiteraard afgewisseld met de nodige ontspanning. Naast de sportieve uitjes, houden we ook wel van een feestje op zijn tijd. Bijvoorbeeld in de kroeg van ons kantoorgebouw. “Altijd een groot succes, zeker wanneer karaoke wordt opgestart!”

"We maakten Capri onveilig met scooters, ontdekten grotten met zeekajaks en beklommen de Vesuvius. We proefden culinair Napels en doken in het uitgaansleven. Een uitje om nooit te vergeten!"

Ook Nicoline stapte in een zeekajak
Ook Nicoline stapte in een zeekajak

Doorgroeimogelijkheden

Team BFNL bestaat uit jonge en ambitieuze mensen, die graag stappen maken in hun ontwikkeling. Als  organisatie zijn we enorm in beweging, waardoor er ook veel ruimte is om door te groeien. Om dit samen te brengen, organiseren we regelmatig trainingen. “Er zijn veel collega’s die hierdoor meer verantwoordelijkheid hebben gekregen binnen hun functie. Maar ook de overstap naar een andere afdeling of functie wordt regelmatig gemaakt. We vinden aandacht voor persoonlijke ambities erg belangrijk, ook dit stimuleert het werkgeluk!”

"Bij BFNL heerst een informele, relaxte sfeer. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen of even een praatje te maken. Ook bij de directie staat de deur meestal open."

Een verbindend team

Dat werkgeluk voortkomt uit meer dan alleen een fijne werkplek, goede voorwaarden en ruimte voor ontwikkeling, begrijpen we maar al te goed. Het zit ‘m ook in de groep collega’s waarmee je werkt. “In ons geval een enthousiaste groep mensen die 100% achter de missie van BFNL staat. Een sportief team waarvoor verbinding heel belangrijk is. We verbinden niet alleen klanten, maar ook collega’s. We werken echt samen, zetten onze schouders eronder en gaan lekker aan de slag. Tegelijkertijd is er ook ruimte om even bij te praten of de (lach)spieren te trainen.”

Ook werkgeluk ervaren?

Op zoek naar een uitdagende functie én heb je affiniteit met sport en gezondheid? Kom werken bij het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland. Check it out!

Bekijk vacatures Meer over werken bij BFNL

Blijf op de hoogte