Nieuws

Gepubliceerd op: 11 augustus 2023

Nieuw in ons aanbod: Mom in Balance

Onder begeleiding trainen tijdens de zwangerschap en na de bevalling? Mom in Balance biedt trainingen afgestemd op iedere fase van het moederschap. De workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten en worden gegeven door deskundige, opgeleide trainers. Alles om jou op verantwoorde wijze te laten sporten. De trainingen worden gegeven in 300 parken door Nederland, dus altijd bij jou in de buurt. Vanaf nu vind je Mom in Balance terug in ons sportaanbod.

Sporten tijdens de zwangerschap

Sporten tijdens de zwangerschap is niet alleen gezond voor de moeder, maar ook voor het kindje (of de kindjes) in de buik. Zwanger Workout is een gespecialiseerd programma voor moeders (to be) met als doel dat je fit, sterk en energiek blijft tijdens je zwangerschap.

Sporten na de bevalling

Vanaf 6 weken postpartum kan je weer rustig starten met sporten. Met het Back in Shape programma werk je opbouwend en verantwoord aan het eerste herstel na je bevalling. Het is geschikt voor alle vrouwen, ongeacht sportachtergrond of conditie.

Aanbod voor de actieve vrouw

Een goede conditie, een sterk lichaam en een positieve mindset: precies wat je nodig hebt om werk, gezin en me-time te combineren. Mpower Workout is een intensieve training die uitdaging, competitie en fun combineert. Een total body workout die je veelal in teamverband uitvoert, om jezelf en elkaar te blijven motiveren.

Voor vrouwen vanaf 40 jaar biedt Mom in Balance het MpowerNext programma. Door gericht te sporten, ontwikkel je een sterk lichaam. Het helpt je jouw hormonale balans te reguleren. Onder begeleiding van een professionele trainer werk je, samen met inspirerende vrouwen in dezelfde levensfase, aan kracht, cardio en flexibiliteit.

Sporten met korting

Je vindt het aanbod van Mom in Balance terug in MijnFitnessplan. Weet je niet of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan onze werkgevercheck en ontdek het in slechts twee klikken.

Lees ook meer over veilig sporten tijdens de zwangerschap en sporten na de bevalling.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.