Nieuws

Gepubliceerd op: 30 november 2023

Nieuw in ons aanbod: We Run The City

Hardlopen leuk maken voor iedereen: dat is de missie van We Run The City. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers ga je aan de slag met jouw doel. Of je nu beginner, half-gevorderd of gevorderd bent. Iedereen kan meedoen! Ook biedt We Run The City powerwalk trainingen en running bootcamp aan. Heerlijk trainen in het park, waarbij je gebruikmaakt van de natuurlijke omgeving. Je vindt de diverse abonnementen nu terug in ons sportaanbod.

Samen trainen onder begeleiding

Bij We Run The City train je in een groep onder begeleiding van een ervaren trainer. Samen trainen is namelijk makkelijker én leuker. De groep is jouw stok achter de deur, de trainer zorgt voor de juiste begeleiding. Zo leer je op verantwoorde wijze lopen en voorkom je blessures. De trainingen worden gegeven in de buitenlucht op diverse locaties in Rotterdam, Amersfoort, Alkmaar, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Leiden, Utrecht en Weesp. In januari starten de nieuwe loopgroepen, dus kijk snel welk abonnement bij jou past en ga aan de slag met jouw hardloopdoel!

Trainingen voor elk niveau

Het aanbod van We Run The City is divers, waardoor je op elk niveau aan de slag kunt. Ook wanneer je wel lekker in de buitenlucht wilt trainen, maar niet met de focus op hardlopen.

Hardlopen voor beginners

De beginnerscursus is geschikt voor iedereen die wil beginnen met hardlopen. In 15 weken tijd leer je 30 tot 40 minuten aaneen hardlopen. Een ervaren trainer leert jou op verantwoorde wijze hardlopen, waarbij aandacht is voor looptechniek, kracht en blessurepreventie.

Half-gevorderden niveau 1 & 2

Kan je al 30 minuten onafgebroken hardlopen en weet je dat je meer kunt? Dan is de half-gevorderden cursus iets voor jou. Het doel van niveau 1 is om aan het eind van de cursus 60 minuten achtereen te kunnen hardlopen. Niveau 2 heeft als doel sneller te worden en meer afstand kunnen afleggen binnen 60 minuten. De trainer houdt rekening met het niveau van de loper, waarbij blessurepreventief getraind wordt. Naast je wekelijkse training, krijg je een hardloopschema om alleen te trainen.

Gevorderden en marathon training

Ben je een ervaren hardloper, maar wil je toch je grenzen verleggen? Kilometers maken, snelheid verbeteren, langere afstanden afleggen of misschien zelfs trainen voor de halve of hele marathon? Dan is de gevorderden cursus geschikt voor jou. Je traint één keer per week samen met je loopgroep en twee keer per week zonder trainer op basis van een persoonlijk schema.

Powerwalk

Wil je wel intensief bewegen, maar niet hardlopen? Dan is de powerwalk training iets voor jou. Onder begeleiding wordt stevig wandelen afgewisseld met oefeningen voor kracht, stabiliteit en core. Deze training is geschikt voor iedereen die meer wil bewegen, ongeacht leeftijd, gewicht of conditie.

Running bootcamp

De running bootcamp training is een mix van hardlopen en bootcamp oefeningen. Door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht en de natuurlijke omgeving, is bootcampen iedere keer weer anders en uitdagend. Je werkt aan je core-stability, sterke enkels, benen en buikspieren.

Sporten met korting

Je vindt het aanbod van We Run The City terug in MijnFitnessplan. Weet je niet of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan onze werkgevercheck en ontdek het in slechts twee klikken.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.