Nieuws

Gepubliceerd op: 31 augustus 2020

Nieuw in ons sportnetwerk: City Bootcamp!

Met maar liefst 79 buitensport locaties breiden wij per 1 september 2020 ons sportnetwerk uit. Ga jij graag buiten sporten maar heb je nog geen passende sportlocatie gevonden? Dan is City Bootcamp misschien wel iets voor jou!

Bedrijfsfitness Nederland verwelkomt City Bootcamp!
  • Lekker buiten sporten
  • Gediplomeerde trainers
  • Samen je sportdoelen nastreven
  • Keuze uit 79 bootcamplocaties
  • Locaties in 22 steden

Wat 9 jaar geleden in Nijmegen is begonnen als een simpele Bootcamp les is inmiddels ontwikkeld tot de snelst groeiende buitensportschool van Nederland. Zo heeft het bedrijf onlangs nog The Bootcampclub overgenomen. In de 22 steden staan er 7 dagen per week enthousiaste en professionele trainers klaar om jou op een leuke manier in beweging te krijgen. Zowel de beginnende als gevorderde sporter kan bij City Bootcamp terecht. De sfeer van saamhorigheid, gezelligheid en sportiviteit zorgt voor het behalen van jouw gewenste resultaat.

Met maar liefst 79 bootcamplocaties in 22 plaatsen zet City Bootcamp zich bij Bedrijfsfitness Nederland op de kaart!

Bedrijfsfitness Nederland - We mogen weer binnen sporten!

Elke City Bootcamp les zit vol met energie, passie, gezelligheid en kunde. Zo kun jij op een leuke manier jouw gewenste resultaat behalen. Ben jij een beginnende sporter? Of heb je al ervaring? De lessen zijn verdeeld in verschillende niveaus, iedereen kan bij City Bootcamp lekker buiten komen sporten! Alvast even sfeerproeven? Bekijk de website van City Bootcamp. Zij geven je een leuke indruk van de lessen!

Sporten met korting?

Biedt jouw werkgever bedrijfsfitness aan? Dan heb jij keuze uit 3000+ sportlocaties om lekker te sporten met korting! Nu dus ook bij de bootcamplocaties van City Bootcamp! Weet jij nog niet of je werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan onze werkgevercheck.

We wensen je alvast veel sportplezier!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.