Nieuws

Gepubliceerd op: 24 november 2020

Opnieuw winnaar FD Gazelle Award

Yes! Ook dit jaar hebben wij weer een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen! Op 19 november is de prijs uitgereikt aan de 772 snelst groeiende bedrijven in Nederland. In de categorie ‘groot’ van onze regio zijn we net als vorig jaar 4e geworden. We behoren daarmee opnieuw tot de top snelst groeiende bedrijven van Nederland. Hoe bijzonder is dat?!

In deze gekke tijd, waarin corona een duidelijke stempel drukt op het jaar 2020, is dat toch een welkome beloning van ons werk. We danken de onderscheiding aan onze omzetgroei, personeelsgroei en winstmarge, gemeten over de afgelopen 3 jaar. We hebben dan ook een duidelijke missie: heel werkend Nederland aan het sporten krijgen! Dit jaar bevestigt eens te meer hoe belangrijk onze gezondheid is.

Opnieuw FD Gazelle Award gewonnen

Een gezonde zaak

Met ons credo ‘Een gezonde zaak’ stimuleren we werkgevers om te investeren in de gezondheid van hun personeel. Dat dit aanslaat bewijzen klanten die dankbaar gebruik maken van onze succesvolle bedrijfsfitnessregeling. Organisaties als Ahold, Unilever, Medisch Centrum Leeuwarden en Swiss Sense zien het als vanzelfsprekend om medewerkers te stimuleren in sport door voordeel te bieden op een bedrijfsfitnessabonnement.

Maatschappelijk belang

We merken dat werkgevers volop bezig zijn met gezonde thema’s. Klaas (algemeen directeur): “We danken onze groei aan onze heldere missie die we altijd voor ogen houden: heel werkend Nederland aan het sporten krijgen. We nodigen werkgevers uit in hun personeel te investeren. Vaak is er wel iets van een pensioenpotje voor later, maar met bedrijfsfitness draagt de werkgever preventief bij aan de gezondheid van de medewerker op langere termijn. Je gezondheid is je grootste goed.” Jacco (commercieel directeur): “Het belang van gezonde werknemers wordt maatschappelijk gezien steeds groter en de rol die werkgevers hierin kunnen spelen wordt steeds meer erkend. Bewegingsarmoede en langer doorwerken versterken de aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid.”

Marktleider in bedrijfsfitness

Via onze bedrijfsfitnessregeling sporten al tienduizenden mensen met korting van hun werkgever. Werknemers kiezen zelf een sportschool uit het grote netwerk. Wij verbinden de werkgever, de sportschool en de werknemer met elkaar. De werkgever wil gezond personeel, de sportschool wil meer leden en de werknemer kan met korting werken aan zijn gezondheid. Dankzij de succesvolle bedrijfsfitnessregeling zijn we marktleider in de bedrijfsfitness markt.

Gezonde groeidoelstellingen

Als het aan ons ligt, blijven we net zo hard doorgroeien, totdat iedereen in Nederland aan bedrijfsfitness doet. De ontwikkelingen liggen bovendien niet stil. Zo zorgt deze bijzondere tijd voor een groeiende interesse in online sportaanbieders, die inmiddels ook onderdeel uitmaken van ons netwerk met meer dan 3.000 partners. Deze uitbreiding maakt bedrijfsfitness nu letterlijk altijd en overal mogelijk!Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.