Nieuws

Gepubliceerd op: 24 juni 2020

We mogen weer binnen sporten!

Wat hebben we hier met zijn allen naar uitgekeken de afgelopen periode. Er is veel veranderd de afgelopen tijd, het belang van fit zijn is alleen maar duidelijker geworden. We zijn daarom ontzettend blij dat sportlocaties sinds 1/7 hun deuren weer voor je mogen openen!

Bedrijfsfitness Nederland - Reserveer jouw sportmoment!

Sport met korting!

Sport jij al met korting bij één van de 3000+ sportlocaties van Bedrijfsfitness Nederland? Kom (weer) lekker in beweging. Informeer bij je sportschool hoe jij je sportmoment kan reserveren.

Maak je nog geen gebruik van de gezonde arbeidsvoorwaarde bedrijfsfitness? Bedrijfsfitness Nederland biedt jou een hele brede keuze aan sportmogelijkheden. Denk niet alleen aan conventionele fitnesscentra, maar bijvoorbeeld ook aan yoga-studio’s en CrossFit locaties. Ook binnen (en buiten) de sportlocaties heb je veel opties. Doe je mee aan bootcamp, pilates of ga je zelfstandig trainen?

Bedrijfsfitness Nederland - We mogen weer binnen sporten!

Protocol in corona-tijd

Alle sportlocaties werken aan de hand van een protocol, zodat je in deze corona-tijd veilig kan trainen. Wat er bij sportcentra allemaal veranderd is, je leest het hier! Wil je beginnen met sporten? Lees hier hoe je in corona-tijd een geschikte sportlocatie vindt!

Interesse in bedrijfsfitness?

Kom lekker in beweging met deze gezonde arbeidsvoorwaarde. Vraag via de HR afdeling van je werkgever naar de inloggegevens om in te kunnen op MijnFitnessplan. Lekker sporten met korting en werken aan een fit lijf en een gezonde geest.

Doe de werkgevercheck

Wil je weten of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Heel begrijpelijk. Doe onze werkgevercheck voor meer informatie! 

We wensen je (alvast) veel sportplezier!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.