Nieuws

Gepubliceerd op: 30 mei 2023

Winnaars Bedrijfsfitness Startweken 2023 bekend!

We deelden een aantal hints op social media en toonden de eerste cijfers van de prijswinnende lotnummers op de website. Aan de enthousiaste en nieuwsgierige reacties te zien hebben we het spannend weten te houden tot op het laatste moment. Nu de hoofdprijs is uitgereikt, kunnen we het eindelijk zeggen: de winnaars van de Bedrijfsfitness Startweken zijn bekend!

De hoofdprijswinnaar

Afgelopen week hebben we de hoofdprijswinnaar mogen verrassen. Hiervoor reisden we af naar Waalwijk. In het diepste geheim waren we al in contact met Fay Smits, Vitaliteitscoach bij Stichting Mijzo zodat we de hoofdprijswinnaar op het werk zouden treffen. Met Fay in het complot konden we zorgen voor een echt verrassingseffect. Bekijk hier de uitreiking van de hoofdprijs, een stedentrip ter waarde van €750, en ontdek de reactie van Berry van Os.

De uitreikingen

De winnaars van de andere prijzen zijn ofwel verrast op het werk door één van onze accountmanagers, of hebben de prijs overhandigd gekregen door hun werkgever. Benieuwd wie de gelukkigen zijn? Je vindt het op de prijswinnaars-pagina. We hebben weer ontzettend genoten van alle leuke reacties. Zowel van de winnaars als hun collega’s en werkgevers. Maar ook van iedereen die reageerde op social media of een andere route. Op naar de volgende actie!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.