De bedrijfsfitness voordelen voor jou als sportlocatie eigenaar

De zakelijke markt biedt jou als sportlocatie eigenaar volop kansen. Door je kosteloos aan te sluiten bij Bedrijfsfitness Nederland kun je een heel nieuwe doelgroep bereiken. Ontdek alle voordelen van Bedrijfsfitness Nederland voor jou als sportschool eigenaar. 

Inschrijven

Meer leden dankzij bedrijfsfitness

Werknemers die meedoen aan een bedrijfsfitnessregeling sporten gemiddeld 50 procent goedkoper bij jouw sportlocatie dankzij de bijdrage van hun werkgever. Dat vertaalt zich in meer leden. Want wist je dat 55 procent van de deelnemers zich als nieuw lid aanmeldt bij een sportcentrum? En wie al lid was, blijft dat langer. Ontdek nog meer voordelen in de animatievideo 'De voordelen van bedrijfsfitness voor jouw sportlocatie'. 

Meld jouw locatie nu aan! 

Een gezonde zaak!

Laagdrempelig collectief

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan is een bewezen succesformule waarbij niet alleen fitnesscentra zijn aangesloten, maar bijvoorbeeld ook zwembaden, yogastudio’s en crossfitboxen.

Het kost jou niets om je aan te sluiten. Pas wanneer wij een nieuw lid bij je aanmelden óf een bestaand lid overstapt naar een bedrijfsfitnessabonnement, betaal je een kleine provisie. Bedrijfsfitness Nederland betaalt de abonnementsvergoeding en regelt de verdere afhandeling met de werkgever. Dat maakt deelnemen voor alle partijen heel laagdrempelig.

Meer over onze services

Meer dan 4.000 aangesloten sportlocaties!

Over BFNL

Wij geloven in een gezonde zaak. Medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat een bedrijf kan groeien. Daarom stimuleren wij bedrijfsfitness als gezonde arbeidsvoorwaarde. Bedrijfsfitness Nederland is de schakel tussen professionele sportaanbieders zoals jij en de zakelijke markt. 

Meer over ons 

Met minimale inspanning profiteren van groots resultaat

Hoe kunnen wij je helpen?

Vragen?

Klantenservice

  • 0513 63 31 11
  • klantenservice@bfnl.nl