BFNL voor sportscholen

De gezondheid van medewerkers wordt steeds belangrijker. Dat vinden we bij Bedrijfsfitness Nederland een goede zaak. Medewerkers zijn van onschatbare waarde en zorgen ervoor dat een bedrijf kan groeien. Daarom stimuleert een werkgever gezond gedrag. Wij helpen jou om meer rendement te halen uit bedrijfsfitness. Lees meer over BFNL voor sportscholen.

Goed voor werkgever...

Vitale en gemotiveerde medewerkers zorgen voor een gezonde toekomst van het bedrijf waarvoor zij werken. Als je gezond gedrag stimuleert, vergroot je namelijk de productiviteit in het bedrijf. Door ons grote netwerk in heel Nederland kunnen alle medewerkers dicht bij huis hun favoriete sport beoefenen.

... en werknemer

Mensen willen gezonder leven. Dat is allang geen privékwestie meer. Werknemers verwachten goede arbeidsvoorwaarden, waarbij ook aandacht is voor de gezondheid van het personeel. Bedrijfsfitness Nederland neemt deze verantwoordelijkheid over van ondernemers, door ervoor te zorgen dat medewerkers eenvoudig kennis kunnen maken met allerlei individuele sporten.

Benieuwd naar de gezichten achter BFNL?

Kom indirect aan tafel bij grote werkgevers

BFNL in het kort

# Totale oplossing

We zorgen ervoor dat ondernemers geen omkijken meer hebben naar de vitaliteit van hun medewerkers.

# Betrouwbaar en degelijk

Bedrijfsfitness Nederland bestaat al 10 jaar. In die periode hebben we bewezen een betrouwbare en degelijke partner te zijn voor onze klanten. 

# Breed aanbod

Iedereen is verschillend en vindt een andere sport leuk. In ons grote aanbod zit voor elk wat wils. 

# Vernieuwend

In 2007 braken we de markt voor bedrijfsfitness open, sindsdien zijn we nooit meer gestopt met vernieuwen. We werken altijd aan het verbeteren van ons aanbod. 

Hoe werkt bedrijfsfitness?

Het kost jou niets om je aan te sluiten. Pas wanneer wij een nieuw lid bij je aanmelden, betaal je een kleine provisie. Bedrijfsfitness Nederland betaalt de abonnementsvergoeding en regelt de verdere afhandeling met de werkgever. Dat maakt deelnemen voor alle partijen heel laagdrempelig.

Locatie aanmelden