Ruim 2.500 fitnesslocaties

Een bedrijfsfitnessregeling wordt een succes wanneer het voor iedere medewerker aantrekkelijk is. Veelal wonen medewerkers van grote organisaties verspreid door het land, waardoor het niet volstaat om als individueel fitnesscentrum een overeenkomst aan te gaan met deze werkgever. Door je aan te sluiten bij het grootste bedrijfsfitnessnetwerk bereik je alsnog het beoogde potentieel!

Optimale dekking

Ervaring leert dat medewerkers het liefst dichtbij huis fitnessen. Een werkgever wil hierop inspelen en een bedrijfsfitnessregeling aanbieden die organisatiebreed interessant is. Om die reden zoekt met naar regionale of zelfs landelijke dekking. Met meer dan 2.500 deelnemende sportlocaties faciliteert Bedrijfsfitness Nederland het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Jouw eigen aanbod

De verschillende abonnementsvormen die je particulier aanbiedt, kun je ook aanbieden als bedrijfsfitnessabonnement. Een abonnement heeft de duur van 6 of 12 maanden en wordt automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.