Coulanceregeling BFNL

Omdat jij heel belangrijk voor ons bent, doen wij er alles aan om onze dienstverlening aan jou zo optimaal mogelijk te laten zijn. Ons Klantenservice team staat met luisterend oor klaar om zich in jouw vraag in te leven. We nemen alle tijd voor jou en geven je graag advies. Ook zijn we er om eventuele problemen voor je op te lossen, bijvoorbeeld omtrent de beëindiging van jouw abonnement.

Een bedrijfsfitnessabonnement is na de eerste contractsperiode van 6 of 12 maanden maandelijks opzegbaar met een maand opzegtermijn. Het verzoek tot beëindiging van jouw bedrijfsfitnessabonnement dien je altijd door te geven aan Bedrijfsfitness Nederland (telefonisch, per e-mail of via het opzegformulier op onze website). 

Opgezegd bij het fitnesscentrum?

Wat als je jouw bedrijfsfitnessabonnement hebt opgezegd bij het fitnesscentrum in plaats van bij Bedrijfsfitness Nederland? Jouw bedrijfsfitnessabonnement is dan nog steeds actief tot het moment dat je het alsnog bij ons opzegt. Bedrijfsfitness Nederland bepaalt vervolgens de eerst mogelijke einddatum van jouw abonnement, gerekend met een maand opzegtermijn, en stellen jou en jouw werkgever hiervan per e-mail op de hoogte.

Verzoek om coulance

Beschik je over een bewijs van opzegging, afgegeven door het fitnesscentrum? In dit geval kun je aanspraak maken op de coulanceregeling van Bedrijfsfitness Nederland. De coulanceregeling bestaat uit het vervroegen van de einddatum van jouw bedrijfsfitness abonnement met een maximum van 4 maanden en het terugbetalen van een evenredig aantal maanden abonnementsgeld. Bedrijfsfitness Nederland bepaalt de nieuwe einddatum van jouw bedrijfsfitness abonnement en stelt je hiervan per e-mail op de hoogte.

Voorwaarden

Een verzoek tot coulance kan alleen in behandeling worden genomen als je een bewijs van opzegging hebt bijgevoegd. Het bewijs dient te zijn afgegeven door het fitnesscentrum.

De coulance bestaat uit het vervroegen van de einddatum van het bedrijfsfitness abonnement met een maximum van 4 maanden en het terugbetalen van een evenredig aantal maanden abonnementsgeld. De opzegging wordt bij het fitnesscentrum geverifieerd.

Bedrijfsfitness Nederland | 0513 - 633 111 | klantenservice@bfnl.nl

Coulanceformulier