Een gezonde zaak | Bedrijfsfitness Nederland

Corona update

Met ingang van 16 maart zijn alle sportscholen in Nederland gesloten om verspreiding van het coronavirus in te perken. Deze overheidsmaatregel is van kracht t/m 28 april. Onze sporters compenseren we in deze periode door het abonnement tijdelijk te pauzeren. Meer informatie lees je op onze FAQ corona pagina.

We krijgen veel hartverwarmende berichten binnen van sporters die hun sportlocatie extra willen steunen. We hebben daarom een supportactie gelanceerd. Je kan je sportschool helpen door (gedeeltelijk) af te zien van de pauzering van je abonnement. Wat dit betekent? Meer informatie vind je hier.


Support jouw sportschool FAQ corona

De voordelen van bedrijfsfitness

Vergadersetting BFNL

Fitte medewerkers

Een sportende medewerker is productiever, fitter én verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Het is bewezen dat door het wegnemen van een financiële drempel er meer mensen gaan sporten. Fitte medewerkers zijn bovendien creatiever, productiever en hebben meer plezier in hun werk. 

Meer over de voordelen voor de werkgever Ontvang de gratis factsheet

Vergadersetting BFNL

Flinke korting

Als je meedoet aan de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever ben je gemiddeld 40% minder kwijt aan een sportschoolabonnement. Het abonnementsgeld wordt dan namelijk via jouw werkgever met je verrekend. Zo kun je met flink voordeel aan jouw gezondheid werken. Een gezonde zaak!

Meer over de voordelen voor werknemer

Vergadersetting BFNL

Meer leden

Werknemers die meedoen aan de bedrijfsfitnessregeling van hun werkgever sporten met flinke korting bij jouw sportlocatie. Dat vertaalt zich in meer leden. Sluit je kosteloos aan bij het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland!

Meer over de voordelen voor sportlocatie eigenaar


Ons verhaal

Bedrijfsfitness Nederland: alles voor een gezonde zaak

Volg ons!

voor meer tips & tricks en een kijkje achter de schermen!

Wat is de korting via bedrijfsfitness?

Sporten via het werk is al snel de helft goedkoper dan een regulier abonnement. Hoeveel korting je krijgt op een abonnement, bepaalt de werkgever. Vaak mogen medewerkers hun abonnement verrekenen met brutoloon. Dat scheelt gemiddeld 40% belastingvoordeel. Soms betaalt de werkgever ook een deel mee in de vorm van een werkgeversbijdrage. Probeer alvast het rekenvoorbeeld om een indruk te krijgen.

Meer over de korting

Ontdek meer over Bedrijfsfitness Nederland

Deze klanten gingen je voor!