Bedrijfsfitness bij Basic-Fit

Bent u geïnteresseerd om met belastingvoordeel te fitnessen bij Basic-Fit? Of bent u als HR-medewerker, OR lid of preventiemedewerker betrokken bij het initiëren van een bedrijfsfitnessregeling? Wij helpen u graag (kosteloos)!

Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) heeft als partner van Basic-Fit reeds vele succesvolle bedrijfsfitness regelingen opgestart.

Over Bedrijfsfitness Nederland

Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) is een onafhankelijke intermediair en wij verzorgen voor zowel bedrijven als overheidsinstellingen kosteloos het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Wij helpen werkgevers en werknemers om zo voordelig mogelijk naar de sportschool te kunnen. Dit is zowel gezond voor het personeel als voor de organisatie! We werken hierbij samen met ruim 2.200 fitnesslocaties en faciliteren daarmee het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland.

Over de fitnesslocaties

U kunt zelf kiezen wanneer, hoe vaak en gedurende welke periode u wilt fitnessen. Mét gemiddeld 40% belastingvoordeel! De ruim 2.200 aangesloten fitnesslocaties variëren van budget tot premium centra, met een divers aanbod van individuele trainingen en groepslessen. Zo zijn er mogelijkheden voor bijvoorbeeld aerobics, spinning, yoga, bootcamps, crossfit of zwemmen!

Bekijk de fitnesscentra uit uw regio hier!

Over het belastingsvoordeel

De korting op de reguliere abonnementsprijs ontstaat uit belastingvoordeel. Gemiddeld is dit 40% korting. Het percentage is afhankelijk van het percentage loonbelasting dat u afdraagt. Hoe meer u aan belasting betaalt, hoe meer korting u krijgt op het abonnement. Omdat de diensten van Bedrijfsfitness Nederland kosteloos zijn, kunnen werkgevers ervoor kiezen om kostenneutraal een extra werkgeversbijdrage te financieren. Hiermee loopt het voordeel nog verder op. Willen werkgevers hun werknemers nóg meer stimuleren, dan is er ook de keuze voor een hogere werkgeversbijdrage!

Contactformulier

Heeft uw werkgever nog geen samenwerking, maar wilt u dit graag kosteloos regelen? Laat uw gegevens achter of de gegevens van een collega die hierover gaat en wij nemen vrijblijvend contact op!

Heeft uw werkgever al een samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland? Dan kunt u direct deelnemen! U kunt de informatie vinden op intranet. Weet u niet zeker of uw werkgever deelneemt? Of kunt u de inloggegevens niet vinden? Vul dan het formulier in. We sturen u een mail met de juiste informatie.