Nieuws

Gepubliceerd op: 17 september 2020

Het is weer aftellen geblazen!

Van 21 september tot en met 31 oktober 2020 staat heel werkend Nederland in het teken van bedrijfsfitness dankzij de Bedrijfsfitness Startweken! Iedereen kan meedoen aan deze jaarlijks terugkerende actie. Een mooie periode waar door velen naartoe geleefd wordt, je maakt dan namelijk kans op fantastische prijzen!!

Bedrijfsfitness Nederland - Reserveer jouw sportmoment!

Warming-up!

We warmen je graag alvast op voor de Bedrijfsfitness Startweken , want ze gaan aanstaande maandag al van start! Je kan nu alvast sfeerproeven op onze actiepagina. Via dit inspiratie artikel geven we nog iets meer weg, jij kan namelijk alvast een blik werpen op het het volledige prijzenpakket van de Bedrijfsfitness Startweken. Na de actieperiode worden maar liefst 15 prijzen onder de deelnemers van de BFSW verloot, die allemaal te maken hebben met sport, voeding, lifestyle en gezondheid. Wie weet komen we jou straks verrassen met de hoofdprijs...

Bekijk het prijzenpakket!

Klaar voor de start?

Je bent vast nieuwsgierig hoe jij vanaf maandag mee kan doen aan de Bedrijfsfitness Startweken. Dat ligt aan jouw situatie, kies hieronder de optie die bij jou past! Weet jij nog niet welke optie bij jou past? Dan kan jij alvast starten met de werkgevercheck op onze actiepagina! 

  1. Biedt jouw werkgever bedrijfsfitness aan? Dat is fantastisch nieuws. Schrijf je dan tijdens de actieperiode in voor een bedrijfsfitness bij een van onze 3000+ sportaanbieders. Je kan kiezen uit fitness, yoga, CrossFit etc. Er zit dus altijd wel een geschikte sportaanbieder voor jou tussen!
  2. Biedt jouw werkgever nog geen bedrijfsfitness aan? Ook jij kan meedoen door ons een werkgevertip te sturen. Je geeft dan aan ons door dat jij je werkgever graag attent zou willen maken op de gezonde arbeidsvoorwaarde bedrijfsfitness. 1 tip is al voldoende om kans te maken op de geweldige hoofdprijs: een reischeque t.w.v. 750 euro (naar eigen wens te besteden!).
  3. Ben jij al lekker aan het sporten met korting? Een gezonde zaak! Doe mee aan onze actie door jouw collega’s attent te maken op de gezonde arbeidsvoorwaarde bedrijfsfitness. Dat doe je eenvoudig via www.mijnfitnessplan.nl Log in met de inlogcode van je werkgever en vul de naam en het e-mailadres in van de collega die jij graag aanmoedigt om in beweging te komen en/of goedkoper te kunnen sporten.

Cooling down

Na de actieperiode vragen we je om nog heel even je geduld te bewaren. Wij inventariseren in november 2020 alle geweldige reacties die we hebben gekregen: aanmeldingen, tips naar collega’s én tips naar werkgevers. Vol smart kijken we nu al uit naar het moment waarop we jou misschien wel mogen verrassen met een geweldige prijs.

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.