Nieuws

Gepubliceerd op: 04 oktober 2023

De Sporten Werkt actiemaand 2023 is van start!

Yes! Het is oktober, en dat betekent dat onze Sporten Werkt actiemaand is gestart! Sluit je deze maand een sportabonnement af via de bedrijfsfitnessregeling van jouw werkgever en gebruik je de Sporten Werkt actiecode? Dan krijg je een exclusieve rugtas cadeau! Ook als je werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling heeft, kan je meedoen. Lees snel verder!

Een extra leuk moment om in beweging te komen!

Heeft jouw werkgever een bedrijfsfitnessregeling van Bedrijfsfitness Nederland? Dan is dit een extra leuk moment om in beweging te komen. Niet alleen krijg je dankzij deze gezonde arbeidsvoorwaarde gemiddeld 40% korting op je sportabonnement, ook kan je een sportieve rugtas bemachtigen door de actiecode SPORTENWERKT23 te gebruiken bij jouw aanmelding in oktober. Ga snel naar MijnFitnessplan, ontdek jouw voordeel, kies een sportabonnement dat bij jou past en vergeet de actiecode niet in te vullen! 

Weet je niet zeker of jouw werkgever is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Doe dan de werkgevercheck. Je ontvangt direct een antwoord via de mail.

Tip je werkgever

Wil jij ook graag sporten met korting, maar biedt jouw werkgever nog geen bedrijfsfitnessregeling aan? Tip je werkgever! Wij informeren je werkgever vrijblijvend over de voordelen van Bedrijfsfitness Nederland. Verstuur jij je tip in de maand oktober? Dan maak je automatisch kans op een Basic-Fit HOME jaarabonnement inclusief Smart Bike!

Sporten Werkt

Sporten Werkt. Altijd. Maar één keer in het jaar besteden we hier vanuit Bedrijfsfitness Nederland extra aandacht aan. De maand oktober staat volledig in het teken van Sporten Werkt. Dit doen we door een actie te verbinden aan onze overtuiging. Iedereen kan meedoen! De actie loopt t/m 31 oktober 2023. Wacht dus niet te lang!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.