Bedrijfsfitness online regelen | Bedrijfsfitness Nederland

Heel gemakkelijk bedrijfsfitness online regelen bij Bedrijfsfitness Nederland

Je bent werkgever of sportschoolhouder en je wilt meedoen aan een bedrijfsfitnessregeling, maar je hebt geen zin in administratieve rompslomp. Begrijpelijk, dus maakt Bedrijfsfitness Nederland het je heel makkelijk met onze online portals.

Heel gemakkelijk bedrijfsfitness online regelen bij Bedrijfsfitness Nederland

Overzichtelijk voor werkgevers

Via het portal MijnBFNL kun je als werkgever heel eenvoudig je eigen regeling voor bedrijfsfitness online beheren. In een handig overzicht zie je precies hoe het staat met de deelnemers en hun aanvragen. Met maar 1 druk op de knop stuur je een goedgekeurde bedrijfsfitnessaanvraag door naar onze klantenservice, zonder dat je verder ergens omkijken naar hebt.

Sportscholen kunnen eenvoudig factureren

Het portal MijnBFNL maakt factureren voor sportscholen een kwestie van 1 klik. Je krijgt van ons bericht wanneer er een aanmelding binnenkomt. In MijnBFNL staat dan al een kant-en-klare factuur klaar voor dat abonnement, die je alleen nog maar hoeft te verzenden. Je kunt ook snel online tariefswijzigingen voor de bedrijfsfitness doorgeven of veranderingen in het lesaanbod. 

Abonnement bedrijfsfitness online beheren

Medewerkers die meedoen aan de bedrijfsfitnessregeling van hun werkgever krijgen toegang tot hun eigen portaal MijnFitnessplan. Binnen deze online omgeving kunnen ze makkelijk alles zelf regelen voor hun bedrijfsfitness. Hier vinden ze uitleg over de regeling en de fiscale voordelen, maar ook over de sportlocaties en abonnementsvormen. Ze kunnen via het portal direct hun abonnement afsluiten of aanpassen.

Wil je meer weten over de voordelen van Bedrijfsfitness Nederland? Laat je vrijblijvend door ons informeren!

Deel deze pagina!

Geïnspireerd blijven?

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties, oefeningen en nieuws.

We wijzen je op onze privacyverklaring.